Manisalı maratoncu İstanbul birincisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 14:55, Güncelleme: 14.11.2016 - 14:55
 

Manisalı maratoncu İstanbul birincisi

Katıldığı her yarıştan dereceyle dönerek Manisalıları gururlandıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram, Vodafone 38. İstanbul Maratonu’ndan da dereceyle döndü.Türkiye’de düzenlenen en önemli spor...
Katıldığı her yarıştan dereceyle dönerek Manisalıları gururlandıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram, Vodafone 38. İstanbul Maratonu’ndan da dereceyle döndü.Türkiye’de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından biri olan Vodafone 38. İstanbul Maratonu dünya çapında birçok elit sporcunun katımıyla gerçekleşti. Bu önemli organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Ahmet Bayram, yadsınamaz bir başarıya daha imza attı. Yüzlerce rakibini geride bırakan Ahmet Bayram, genelde 15’inci, Türk sporcular arasında 4’üncü, yaş gurubunda ise 1’incilik ipini göğüsleyerek zirveye yerleşti.Yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram’ın elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Belarus’tan-Kenya’ya, Etiyopya’dan-Güney Afrika’ya kadar çok sayıda ülkeden sporcunun yarıştığı maratonda, yeşil-beyazlı sporcumuz önemli bir zafer daha kazandı. Kulübümüzü atletizm branşında başarıyla temsil eden Ahmet Bayram’ı tebrik ediyorum” dedi.
Katıldığı her yarıştan dereceyle dönerek Manisalıları gururlandıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram, Vodafone 38. İstanbul Maratonu’ndan da dereceyle döndü.Türkiye’de düzenlenen en önemli spor...
Katıldığı her yarıştan dereceyle dönerek Manisalıları gururlandıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram, Vodafone 38. İstanbul Maratonu’ndan da dereceyle döndü.
Türkiye’de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından biri olan Vodafone 38. İstanbul Maratonu dünya çapında birçok elit sporcunun katımıyla gerçekleşti. Bu önemli organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Ahmet Bayram, yadsınamaz bir başarıya daha imza attı. Yüzlerce rakibini geride bırakan Ahmet Bayram, genelde 15’inci, Türk sporcular arasında 4’üncü, yaş gurubunda ise 1’incilik ipini göğüsleyerek zirveye yerleşti.
Yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram’ın elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Belarus’tan-Kenya’ya, Etiyopya’dan-Güney Afrika’ya kadar çok sayıda ülkeden sporcunun yarıştığı maratonda, yeşil-beyazlı sporcumuz önemli bir zafer daha kazandı. Kulübümüzü atletizm branşında başarıyla temsil eden Ahmet Bayram’ı tebrik ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.