MASKİ’den Kırkağaç’a 1,5 milyonluk yatırım

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 14:58, Güncelleme: 01.02.2018 - 14:58
 

MASKİ’den Kırkağaç’a 1,5 milyonluk yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinde 1 buçuk milyon TL’lik yatırım ile 31 içme suyu deposu, 24 terfi ve 4 biriktirme binasında yürüteceği tadilat çalışmalarına Dualar Mahallesi ile başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinde 1 buçuk milyon TL’lik yatırım ile 31 içme suyu deposu, 24 terfi ve 4 biriktirme binasında yürüteceği tadilat çalışmalarına Dualar Mahallesi ile başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin etmek için il genelinde sürdürdüğü depo tadilatlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen depo tadilatlarında sıra Kırkağaç ilçesine geldi. İlçede 31 içme suyu deposunun yanı sıra 24 terfi ve 4 biriktirme binasında yürütülecek çalışmalar Dualar Mahallesi ile başladı. 1 buçuk milyon TL’lik yatırım sayesinde hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaşacak. Depolarda manevra odalarından dış cephelere, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenilenecek. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilecek olan depolara dışardan müdahale edilmesinin önüne geçilecek. 2016 yılı içme suyu depoları bakım onarım çalışmaları kapsamında ilçedeki 14 mahallede çalışmalarını tamamlamıştı.Dualar Mahalle Muhtarı Yusuf Akman, “İnsan sağlığı için depoların bakımlı olması çok önemli. İnsan sağlığına verdiği değer nedeniyle Cengiz Başkana sonsuz teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Vatandaşın yüzü Büyükşehir ile gülmeye başladı” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinde 1 buçuk milyon TL’lik yatırım ile 31 içme suyu deposu, 24 terfi ve 4 biriktirme binasında yürüteceği tadilat çalışmalarına Dualar Mahallesi ile başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinde 1 buçuk milyon TL’lik yatırım ile 31 içme suyu deposu, 24 terfi ve 4 biriktirme binasında yürüteceği tadilat çalışmalarına Dualar Mahallesi ile başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin etmek için il genelinde sürdürdüğü depo tadilatlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen depo tadilatlarında sıra Kırkağaç ilçesine geldi. İlçede 31 içme suyu deposunun yanı sıra 24 terfi ve 4 biriktirme binasında yürütülecek çalışmalar Dualar Mahallesi ile başladı. 1 buçuk milyon TL’lik yatırım sayesinde hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaşacak. Depolarda manevra odalarından dış cephelere, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenilenecek. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilecek olan depolara dışardan müdahale edilmesinin önüne geçilecek. 2016 yılı içme suyu depoları bakım onarım çalışmaları kapsamında ilçedeki 14 mahallede çalışmalarını tamamlamıştı.

Dualar Mahalle Muhtarı Yusuf Akman, “İnsan sağlığı için depoların bakımlı olması çok önemli. İnsan sağlığına verdiği değer nedeniyle Cengiz Başkana sonsuz teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Vatandaşın yüzü Büyükşehir ile gülmeye başladı” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.