Millet Kıraathanesi’ne öğrencilerden yoğun ilgi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2018 - 14:42, Güncelleme: 18.12.2018 - 14:42
 

Millet Kıraathanesi’ne öğrencilerden yoğun ilgi

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı Ege Bölgesi’nin ilk Millet Kıraathanesi’ne ilgi her geçen gün artıyor. Dönem sonu sınavlarına Millet Kıraathanesi’nde hazırlanan öğrenciler,...
Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı Ege Bölgesi’nin ilk Millet Kıraathanesi’ne ilgi her geçen gün artıyor. Dönem sonu sınavlarına Millet Kıraathanesi’nde hazırlanan öğrenciler, kıraathanenin zengin kaynaklarından da yararlanıyor.Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Millet Kıraathanesi eğitim öğretim yılının başlaması ve sınavların yoğunlaşmasıyla birlikte özellikle öğrencilerin uğrak mekanı haline geldi. Kaynak Mahallesi 4000 Sokakta hizmet veren Millet Kıraathanesi’nde öğrenciler, kıraathanenin zengin kitap kaynaklarından faydalanarak sınavlara hazırlanma imkanı buluyor. Kitapseverlerin de rağbet gösterdiği Millet Kıraathanesi’ne ilgi her geçen gün artıyor. Okuyan, araştıran, bilinçli nesiller yetişmesi için kütüphanelere olan ilginin artması gerektiğine vurgu yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Kıraathane kültürünü canlandırmak, okuma alışkanlığını başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun her kesimine yaymak amacıyla hizmete açtığımız Millet Kıraathanesi’ne olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımız burayı benimsedi. Okullarımızın açılmasıyla birlikte öğrencilerimiz burada ders çalışıyor, sınavlara hazırlanıyor.” dedi.
Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı Ege Bölgesi’nin ilk Millet Kıraathanesi’ne ilgi her geçen gün artıyor. Dönem sonu sınavlarına Millet Kıraathanesi’nde hazırlanan öğrenciler,...

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı Ege Bölgesi’nin ilk Millet Kıraathanesi’ne ilgi her geçen gün artıyor. Dönem sonu sınavlarına Millet Kıraathanesi’nde hazırlanan öğrenciler, kıraathanenin zengin kaynaklarından da yararlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Millet Kıraathanesi eğitim öğretim yılının başlaması ve sınavların yoğunlaşmasıyla birlikte özellikle öğrencilerin uğrak mekanı haline geldi. Kaynak Mahallesi 4000 Sokakta hizmet veren Millet Kıraathanesi’nde öğrenciler, kıraathanenin zengin kitap kaynaklarından faydalanarak sınavlara hazırlanma imkanı buluyor. Kitapseverlerin de rağbet gösterdiği Millet Kıraathanesi’ne ilgi her geçen gün artıyor. Okuyan, araştıran, bilinçli nesiller yetişmesi için kütüphanelere olan ilginin artması gerektiğine vurgu yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Kıraathane kültürünü canlandırmak, okuma alışkanlığını başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun her kesimine yaymak amacıyla hizmete açtığımız Millet Kıraathanesi’ne olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımız burayı benimsedi. Okullarımızın açılmasıyla birlikte öğrencilerimiz burada ders çalışıyor, sınavlara hazırlanıyor.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.