Örselli’de içme suyu hattı yenileme çalışmaları

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 17:09, Güncelleme: 25.11.2016 - 17:09
 

Örselli’de içme suyu hattı yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin altyapı yaralarını sarmaya devam ediyor. Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nde kullanılamaz hale gelen 50 yıllık kanalizasyon hattını yenileyen MASKİ, mahallenin içme suyu şebekesindeki yenileme işlemlerine de başladı. Çalışmalarını titizlikle sürdürerek içme suyu altyapısını daha sağlam ve kullanışlı hale getiren MASKİ ekipleri, Örselli’de 2 bin 625 metrelik içme suyu hattını tamamıyla yeniliyor. Mahalledeki çalışmalar tamamlandığında, vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmeleri sağlanmış olacak.Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Yılmaz, “Eskiden altyapımız yoktu. Çok şükür şimdi altyapımız yapılıyor. Biz eskiden yaşanan sıkıntıları iyi biliyoruz. O yüzden şuan şükrediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz.” dedi. Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik, “Cengiz başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Köyümüzdeki 40-50 yıllık sorunumuzu 2 ayda çözdü. Depoyla isale hattı arasındaki borularımız da değişince, yepyeni bir Örselli inşa etmiş olacağız. Örselli’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı mahallem adına Cengiz başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin altyapı yaralarını sarmaya devam ediyor. Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nde kullanılamaz hale gelen 50 yıllık kanalizasyon hattını yenileyen MASKİ, mahallenin içme suyu şebekesindeki yenileme işlemlerine de başladı. Çalışmalarını titizlikle sürdürerek içme suyu altyapısını daha sağlam ve kullanışlı hale getiren MASKİ ekipleri, Örselli’de 2 bin 625 metrelik içme suyu hattını tamamıyla yeniliyor. Mahalledeki çalışmalar tamamlandığında, vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmeleri sağlanmış olacak.Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Yılmaz, “Eskiden altyapımız yoktu. Çok şükür şimdi altyapımız yapılıyor. Biz eskiden yaşanan sıkıntıları iyi biliyoruz. O yüzden şuan şükrediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz.” dedi. Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik, “Cengiz başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Köyümüzdeki 40-50 yıllık sorunumuzu 2 ayda çözdü. Depoyla isale hattı arasındaki borularımız da değişince, yepyeni bir Örselli inşa etmiş olacağız. Örselli’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı mahallem adına Cengiz başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.