Özcan ailesinden eğitime katkı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 16:46, Güncelleme: 08.11.2016 - 16:46
 

Özcan ailesinden eğitime katkı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in katılımı ile Turgutlu Belediyesi ve Hayırseverler Mesadet ve Hakan Özcan tarafından Samiye Nuri Sevil İlkokuluna yaptırılan Anasınıfı ve konferans salonunun açılışı...
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in katılımı ile Turgutlu Belediyesi ve Hayırseverler Mesadet ve Hakan Özcan tarafından Samiye Nuri Sevil İlkokuluna yaptırılan Anasınıfı ve konferans salonunun açılışı yapıldı.Samiye Nuri Sevil İlkokulu konferans salonunda düzenlenen açılış programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, daire müdürleri, Turgutlu Eski Belediye Başkanı Serhat Orhan, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, hayırseverler Hakan Özcan, Selda Saltan, Çiğdem Karacasulu, Eser Sevil ve çok sayıda davetli katıldı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Samiye Nuri Sevil Anaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile başladı. Açılış programında ilk olarak konuşan hayırsever Hakan Özcan, "Hayır işi sevdadır. Bizler Özcan ailesi olarak bu düşünce ile Turgutlu’ya bir çok hizmeti kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken bizlere destek olan herkese teşekkür ederim." dedi.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberliğin hat safhaya ulaştığı bir ilçe de yaşıyoruz. Turgutlu’da bir çok hayırseverin desteği ile eğitim kurumları kazandırıldı. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetin eğitim camiamıza ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.Turgutlu’nun böyle hizmetlere daha çok imza atacağını söyleyen Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ise, "Bundan sonra hayırseverlerimizin desteği ile eğitime daha çok destek vereceğiz. Bu ve bunun gibi hizmetler de emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise plaket sunumu öncesinde yaptığı konuşmasında, "Eğitim yatırımlarında günden güne artış yaşanıyor. Bu hizmete katkı sağlayan hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özcan aile ve bu vatan için hayırseverlikten hiç kaçınmayan milletimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.Hayırseverler Hakan Özcan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e, Mesadet Özcan adına kızı Selda Saltan Turgutlu Belediye Eski Başkanı Serhat Orhan’a plaket takdim ederken, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise hayırsever Hakan Özcan ve aile fertlerine desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından Anasınıfı ve Konferans salonunun açılışını protokol üyeleri ile gerçekleştirdi. Açılışı yapılan Mesadet ve Hakan Özcan Konferans salonunda 320 Kişilik 1 adet konferans salonu ve 4 adet de anasınıfı bulunuyor.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in katılımı ile Turgutlu Belediyesi ve Hayırseverler Mesadet ve Hakan Özcan tarafından Samiye Nuri Sevil İlkokuluna yaptırılan Anasınıfı ve konferans salonunun açılışı...
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in katılımı ile Turgutlu Belediyesi ve Hayırseverler Mesadet ve Hakan Özcan tarafından Samiye Nuri Sevil İlkokuluna yaptırılan Anasınıfı ve konferans salonunun açılışı yapıldı.
Samiye Nuri Sevil İlkokulu konferans salonunda düzenlenen açılış programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, daire müdürleri, Turgutlu Eski Belediye Başkanı Serhat Orhan, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, hayırseverler Hakan Özcan, Selda Saltan, Çiğdem Karacasulu, Eser Sevil ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Samiye Nuri Sevil Anaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile başladı. Açılış programında ilk olarak konuşan hayırsever Hakan Özcan, "Hayır işi sevdadır. Bizler Özcan ailesi olarak bu düşünce ile Turgutlu’ya bir çok hizmeti kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken bizlere destek olan herkese teşekkür ederim." dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberliğin hat safhaya ulaştığı bir ilçe de yaşıyoruz. Turgutlu’da bir çok hayırseverin desteği ile eğitim kurumları kazandırıldı. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetin eğitim camiamıza ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.
Turgutlu’nun böyle hizmetlere daha çok imza atacağını söyleyen Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ise, "Bundan sonra hayırseverlerimizin desteği ile eğitime daha çok destek vereceğiz. Bu ve bunun gibi hizmetler de emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise plaket sunumu öncesinde yaptığı konuşmasında, "Eğitim yatırımlarında günden güne artış yaşanıyor. Bu hizmete katkı sağlayan hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özcan aile ve bu vatan için hayırseverlikten hiç kaçınmayan milletimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.
Hayırseverler Hakan Özcan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e, Mesadet Özcan adına kızı Selda Saltan Turgutlu Belediye Eski Başkanı Serhat Orhan’a plaket takdim ederken, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise hayırsever Hakan Özcan ve aile fertlerine desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından Anasınıfı ve Konferans salonunun açılışını protokol üyeleri ile gerçekleştirdi. Açılışı yapılan Mesadet ve Hakan Özcan Konferans salonunda 320 Kişilik 1 adet konferans salonu ve 4 adet de anasınıfı bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.