Pekmezci’nin taşıma su derdi sona eriyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 16:53, Güncelleme: 09.11.2016 - 16:53
 

Pekmezci’nin taşıma su derdi sona eriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Pekmezci Mahallesinde açtığı sondajı devreye almak için tüm çalışmalarını tamamladı. Taşıma suyuyla ihtiyacını karşılayan mahalle...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Pekmezci Mahallesinde açtığı sondajı devreye almak için tüm çalışmalarını tamamladı. Taşıma suyuyla ihtiyacını karşılayan mahalle sakinleri çalışmaların noktalanmasının arından içme suyunu musluklarından tüketmeye başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. MASKİ ekipleri, 2015 yılında Akhisar Pekmezci Mahallesinde açılan sondajı devreye almak için hazırlıklarını noktaladı. Gerekli kurumlardan izinlerin alınması sonrasında çalışmalar kısa sürede tamamlandı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı mahallede 130 metre derinliğinde sondaj kuyusu açtı. Abonelik işlemleri de tamamlanan ve saniyede 2 buçuk litre verime sahip sondajın bulunduğu noktaya bin 200 metre terfi hattı döşendi. Terfi hattı döşenmesinin ardından motopomp bağlantısı yapılan sondajdan mahalleye su verilmeye başlandı.“Çalışmalarımız mahallemize hayırlı olsun”MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek şöyle konuştu: “Akhisar ilçemizin Pekmezci Mahallesinde 2015 yılında açılan sondajı ihtiyacı karşılamak için devreye aldık. Diğer kurumlardan gerekli izinleri almamızın ardından çalışmalarımızı noktaladık. Taşıma suyu ile ihtiyacını karşılayan hemşehrilerimizin suyu artık musluklarından akıyor. İşbirliği içerisinde hareket eden İçme Suyu ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığımızın sürdürdüğü çalışmaları neticelendirerek mahallemizi suya kavuşturduk. Ben çalışmalarımızın mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Pekmezci Mahallesinde açtığı sondajı devreye almak için tüm çalışmalarını tamamladı. Taşıma suyuyla ihtiyacını karşılayan mahalle...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Pekmezci Mahallesinde açtığı sondajı devreye almak için tüm çalışmalarını tamamladı. Taşıma suyuyla ihtiyacını karşılayan mahalle sakinleri çalışmaların noktalanmasının arından içme suyunu musluklarından tüketmeye başladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. MASKİ ekipleri, 2015 yılında Akhisar Pekmezci Mahallesinde açılan sondajı devreye almak için hazırlıklarını noktaladı. Gerekli kurumlardan izinlerin alınması sonrasında çalışmalar kısa sürede tamamlandı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı mahallede 130 metre derinliğinde sondaj kuyusu açtı. Abonelik işlemleri de tamamlanan ve saniyede 2 buçuk litre verime sahip sondajın bulunduğu noktaya bin 200 metre terfi hattı döşendi. Terfi hattı döşenmesinin ardından motopomp bağlantısı yapılan sondajdan mahalleye su verilmeye başlandı.
“Çalışmalarımız mahallemize hayırlı olsun”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek şöyle konuştu: “Akhisar ilçemizin Pekmezci Mahallesinde 2015 yılında açılan sondajı ihtiyacı karşılamak için devreye aldık. Diğer kurumlardan gerekli izinleri almamızın ardından çalışmalarımızı noktaladık. Taşıma suyu ile ihtiyacını karşılayan hemşehrilerimizin suyu artık musluklarından akıyor. İşbirliği içerisinde hareket eden İçme Suyu ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığımızın sürdürdüğü çalışmaları neticelendirerek mahallemizi suya kavuşturduk. Ben çalışmalarımızın mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.