Salihli Belediyespor’a tecrübeli stoper

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2019 - 13:16, Güncelleme: 30.12.2019 - 13:16
 

Salihli Belediyespor’a tecrübeli stoper

Bal 8.grup Ekiplerinden Salihli Belediyespor, Devre Arası Transfer Döneminde Kadrosuna 2 Takviye Daha Yaptı. Yeşil-beyazlı Ekip Tecrübeli Stoper Veysel Aksu’yu(orta Resimdeki) Renklerine Bağladı.
BAL 8. Grup ekiplerinden Salihli Belediyespor, devre arası transfer döneminde kadrosuna 2 takviye daha yaptı. Yeşil-beyazlı ekip Süper Lig tecrübesi olan stoper Veysel Aksu’yu renklerine bağladı. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Salihli Belediyespor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında, Süper Lig tecrübesi bulunan tecrübeli stoper Veysel Aksu ile el sıkıştı. Yeşil-beyazlı ekip ayrıca geçtiğimiz sezon takımda yer alan Hamza Can Başak ile yeniden anlaşma sağladı. Yeni transferler Aksu ve Başak, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Teknik Direktör Ferudun Yarkın yönetimindeki Salihli Belediyespor, devreye Aliğa Futbol AŞ. galibiyeti ile kapatırken, 19 Ocak’ta başlayacak olan ikinci devrenin ilk haftasında deplasmanda konuk olacağı Sandıklıspor’u yenerek, galibiyetli başlangıç yapmak istiyor.
Bal 8.grup Ekiplerinden Salihli Belediyespor, Devre Arası Transfer Döneminde Kadrosuna 2 Takviye Daha Yaptı. Yeşil-beyazlı Ekip Tecrübeli Stoper Veysel Aksu’yu(orta Resimdeki) Renklerine Bağladı.

BAL 8. Grup ekiplerinden Salihli Belediyespor, devre arası transfer döneminde kadrosuna 2 takviye daha yaptı. Yeşil-beyazlı ekip Süper Lig tecrübesi olan stoper Veysel Aksu’yu renklerine bağladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Salihli Belediyespor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında, Süper Lig tecrübesi bulunan tecrübeli stoper Veysel Aksu ile el sıkıştı. Yeşil-beyazlı ekip ayrıca geçtiğimiz sezon takımda yer alan Hamza Can Başak ile yeniden anlaşma sağladı.

Yeni transferler Aksu ve Başak, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Teknik Direktör Ferudun Yarkın yönetimindeki Salihli Belediyespor, devreye Aliğa Futbol AŞ. galibiyeti ile kapatırken, 19 Ocak’ta başlayacak olan ikinci devrenin ilk haftasında deplasmanda konuk olacağı Sandıklıspor’u yenerek, galibiyetli başlangıç yapmak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.