Salihli, filede Bayramiç’i rahat geçti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2018 - 17:02, Güncelleme: 10.02.2018 - 17:02
 

Salihli, filede Bayramiç’i rahat geçti

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 21. haftasında konuk ettiği Yeşil Bayramiç’i 3-0 mağlup etti.Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, kendi sahasında oynadığı maçta Yeşil Bayramiç’i...
Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 21. haftasında konuk ettiği Yeşil Bayramiç’i 3-0 mağlup etti.Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, kendi sahasında oynadığı maçta Yeşil Bayramiç’i set vermeden 3-0 yenerek, ligde 10. galibiyetini alıp, puanını da 31’e yükseltti.Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve sporseverler izledi. Rakibi karşısında maç boyunca üstünlüğünü sürdüren yeşil-beyazlı ekip, ilk seti 25-19, ikinci seti 25-14 ve son seti de 25- 20 alıp, sahadan 3-0’lık net sonuçla ayrılan taraf oldu. Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyet ile puanını 31’e yükseltirken, Yeşil Bayramiç ise 12 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından Baş Antrenör Kürşad Çetin, Yardımcı Antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün’ü kazandıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, başarılarının devamını diledi.
Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 21. haftasında konuk ettiği Yeşil Bayramiç’i 3-0 mağlup etti.Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, kendi sahasında oynadığı maçta Yeşil Bayramiç’i...

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 21. haftasında konuk ettiği Yeşil Bayramiç’i 3-0 mağlup etti.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, kendi sahasında oynadığı maçta Yeşil Bayramiç’i set vermeden 3-0 yenerek, ligde 10. galibiyetini alıp, puanını da 31’e yükseltti.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve sporseverler izledi. Rakibi karşısında maç boyunca üstünlüğünü sürdüren yeşil-beyazlı ekip, ilk seti 25-19, ikinci seti 25-14 ve son seti de 25- 20 alıp, sahadan 3-0’lık net sonuçla ayrılan taraf oldu. Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyet ile puanını 31’e yükseltirken, Yeşil Bayramiç ise 12 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından Baş Antrenör Kürşad Çetin, Yardımcı Antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün’ü kazandıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, başarılarının devamını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.