Sarıgöl Galatasaray Taraftarlar Derneği Kongresi yapıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 12:29, Güncelleme: 01.02.2018 - 12:29
 

Sarıgöl Galatasaray Taraftarlar Derneği Kongresi yapıldı

Sarıgöl Galatasaray Taraftarlar Derneğinin olağan kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede Reşat İlter 113 delegenin 77’sinin oyuyla başkanlığa seçildi.Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrenin Divan...
Sarıgöl Galatasaray Taraftarlar Derneğinin olağan kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede Reşat İlter 113 delegenin 77’sinin oyuyla başkanlığa seçildi.Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığına Haydar Severoğlu seçildi. Reşat İlter ve Kamil Turhan’ın aday olarak çıktığı kongrede adaylar, ’Bu bir hizmettir. Kim kazanırsa kazansın Galatasaray için el ele vereceğiz’ ifadelerini kullandı.Kongrede üyelerin kapalı zarf usulü ile yapılan seçimlerde Reşat İlter 77 oy, Kamil Turhan 35 oy alırken 1 oy da geçersiz sayıldı. Kongre sonunda başkanlık için yarışan iki aday bir birlerini tebrik etti. Başkan seçilen Reşat İlter, "Üyelere teşekkür ederim. Burada kazanan Galatasaray olacak. İlk çalışmamız üyelerimizin rahat edeceği güzel bir lokal kazandırmak ve yeni üyeler kazandırmak için çalışacağım" dedi.Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Şerafettin Aslan, Niyazi Kaya, Ali Ünlü, Mehmet Akkoyun, Ersin Şakacı ve Hüseyin Utku Çevik getirildi.
Sarıgöl Galatasaray Taraftarlar Derneğinin olağan kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede Reşat İlter 113 delegenin 77’sinin oyuyla başkanlığa seçildi.Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrenin Divan...

Sarıgöl Galatasaray Taraftarlar Derneğinin olağan kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede Reşat İlter 113 delegenin 77’sinin oyuyla başkanlığa seçildi.

Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığına Haydar Severoğlu seçildi. Reşat İlter ve Kamil Turhan’ın aday olarak çıktığı kongrede adaylar, ’Bu bir hizmettir. Kim kazanırsa kazansın Galatasaray için el ele vereceğiz’ ifadelerini kullandı.

Kongrede üyelerin kapalı zarf usulü ile yapılan seçimlerde Reşat İlter 77 oy, Kamil Turhan 35 oy alırken 1 oy da geçersiz sayıldı. Kongre sonunda başkanlık için yarışan iki aday bir birlerini tebrik etti. Başkan seçilen Reşat İlter, "Üyelere teşekkür ederim. Burada kazanan Galatasaray olacak. İlk çalışmamız üyelerimizin rahat edeceği güzel bir lokal kazandırmak ve yeni üyeler kazandırmak için çalışacağım" dedi.

Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Şerafettin Aslan, Niyazi Kaya, Ali Ünlü, Mehmet Akkoyun, Ersin Şakacı ve Hüseyin Utku Çevik getirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.