Saruhanlı esnafı askere destek için Suriye sınırına gidiyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2018 - 11:41, Güncelleme: 06.02.2018 - 11:41
 

Saruhanlı esnafı askere destek için Suriye sınırına gidiyor

Saruhanlı esnafı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ve devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Hatay sınırına gidiyor. Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, “Askerimize destek ve moral...
Saruhanlı esnafı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ve devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Hatay sınırına gidiyor. Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, “Askerimize destek ve moral olması için böyle bir organizasyon yaptık. Sınır ilçelerde tur yaparak askerimize desteğimizi yerinde göstereceğiz” dedi.Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarları Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak Cumartesi günü başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Suriye sınırına gidiyor.Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yaptığı organizasyonda Suriye sınırına gitmek ve askere destek olmak isteyen esnaflar, Odaya kayıt yaptırarak sınır turuna katılabilecek. Bütün giderlerin oda tarafından karşılanacağını söyleyen Başkan Ahmet Emin Kenez, kontenjanın 100 kişi olduğunu ama şimdiden 80 kişinin katılmak için kayıt yaptırdığını aktardı. İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı ve Antakya ilçelerinde sınır turu yapacaklarını belirten Kenez, Cuma akşamı saat 21.00’da Saruhanlı’dan yola çıkacaklarını, cumartesi günü ve pazar sabahına kadar sınır turunu gerçekleştirerek pazar sabahı da geri dönüş yapacaklarını ifade etti.“Askerimize Türk milletinin arkalarında olduğunu göstereceğiz”Kenez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada masum insanları katleden ve Türkiye’nin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalınamayacağını vurgulayarak, devam eden Zeytin Dalı Harekatı ile Türkiye’nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini söyledi. Afrin’in huzura kavuşacağı günlerin yakın olduğunu belirten Kenez, “Askerimiz o bölgedeki hainleri temizlemeye devam ediyor. Şanlı Ordumuz sınır namustur bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Bizler de kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla 9 Şubat Cuma günü akşam 21.00’da güney sınırımıza gideceğiz. İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı ve Antakya ilçelerinde sınır turu yapacağız. Oraya giderek askerimize Türk milletinin arkalarında göstereceğiz ve onlara bir nebzede olsun moral motivasyon vermeye çalışacağız. Rabbim görev yapan tüm kahraman askerlerimizi korusun. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve askerlerimizin yanındayız. Bu vesile ile bu topraklar için can vermiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.
Saruhanlı esnafı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ve devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Hatay sınırına gidiyor. Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, “Askerimize destek ve moral...

Saruhanlı esnafı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ve devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Hatay sınırına gidiyor. Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, “Askerimize destek ve moral olması için böyle bir organizasyon yaptık. Sınır ilçelerde tur yaparak askerimize desteğimizi yerinde göstereceğiz” dedi.

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarları Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak Cumartesi günü başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Suriye sınırına gidiyor.

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yaptığı organizasyonda Suriye sınırına gitmek ve askere destek olmak isteyen esnaflar, Odaya kayıt yaptırarak sınır turuna katılabilecek. Bütün giderlerin oda tarafından karşılanacağını söyleyen Başkan Ahmet Emin Kenez, kontenjanın 100 kişi olduğunu ama şimdiden 80 kişinin katılmak için kayıt yaptırdığını aktardı. İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı ve Antakya ilçelerinde sınır turu yapacaklarını belirten Kenez, Cuma akşamı saat 21.00’da Saruhanlı’dan yola çıkacaklarını, cumartesi günü ve pazar sabahına kadar sınır turunu gerçekleştirerek pazar sabahı da geri dönüş yapacaklarını ifade etti.

“Askerimize Türk milletinin arkalarında olduğunu göstereceğiz”

Kenez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada masum insanları katleden ve Türkiye’nin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalınamayacağını vurgulayarak, devam eden Zeytin Dalı Harekatı ile Türkiye’nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini söyledi. Afrin’in huzura kavuşacağı günlerin yakın olduğunu belirten Kenez, “Askerimiz o bölgedeki hainleri temizlemeye devam ediyor. Şanlı Ordumuz sınır namustur bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Bizler de kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla 9 Şubat Cuma günü akşam 21.00’da güney sınırımıza gideceğiz. İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı ve Antakya ilçelerinde sınır turu yapacağız. Oraya giderek askerimize Türk milletinin arkalarında göstereceğiz ve onlara bir nebzede olsun moral motivasyon vermeye çalışacağız. Rabbim görev yapan tüm kahraman askerlerimizi korusun. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve askerlerimizin yanındayız. Bu vesile ile bu topraklar için can vermiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.