Saruhanlı yeni kavşakla nefes alacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 12:50, Güncelleme: 18.11.2016 - 12:50
 

Saruhanlı yeni kavşakla nefes alacak

Manisa genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin...
Manisa genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.Manisa’nın 17 ilçesindeki dev yatırımlarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da ilçe trafiğine rahat nefes aldıracak kavşak projesinde önemli adım attı. İlçedeki trafik ve güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından zemin etüt çalışmalarına başlandı. İlçeye kazandırılacak dev yatırımın önemine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Zemin Etüt çalışmaları tamamlandıktan sonra Karayolları Genel Müdürlüğü onayına sunulacak. Ön çalışmaların yapılmasının ardından ilçe ulaşımına önemli katkı sağlayacak olan kavşak projemiz başlayacak” dedi.İlçelerin sorunlarını ortadan kaldıracak olan dev yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm projeleri Manisa’mızın il genelinde ulaştırabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 17 ilçemiz hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
Manisa genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin...
Manisa genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.
Manisa’nın 17 ilçesindeki dev yatırımlarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da ilçe trafiğine rahat nefes aldıracak kavşak projesinde önemli adım attı. İlçedeki trafik ve güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından zemin etüt çalışmalarına başlandı. İlçeye kazandırılacak dev yatırımın önemine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Zemin Etüt çalışmaları tamamlandıktan sonra Karayolları Genel Müdürlüğü onayına sunulacak. Ön çalışmaların yapılmasının ardından ilçe ulaşımına önemli katkı sağlayacak olan kavşak projemiz başlayacak” dedi.
İlçelerin sorunlarını ortadan kaldıracak olan dev yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm projeleri Manisa’mızın il genelinde ulaştırabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 17 ilçemiz hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.