Şehzadeler Belediyesi’nden oda başkanlarıyla işbirliği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 14:26, Güncelleme: 30.01.2018 - 14:26
 

Şehzadeler Belediyesi’nden oda başkanlarıyla işbirliği

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve yönetimini ziyaret ederek Manisa için yapılacak çalışmalarda işbirliği içerisinde olacakları mesajı verdi.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer...
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve yönetimini ziyaret ederek Manisa için yapılacak çalışmalarda işbirliği içerisinde olacakları mesajı verdi.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeleyen Halil Kırlı ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarete Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter de katıldı. Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak, esnaf ve sanatkârlarımızla, esnaf ve sanatkârımızın oda başkanlarıyla çok sağlıklı iletişimlerimiz var. Gerek Esnaf Danışma Meclisimizle gerekse de bütün iletişim kanallarıyla, hem esnaf ve sanatkarımızı ilgilendiren konularda hem de şehrimizi ilgilendiren diğer konularda bir fikir alışverişi içerisinde bugüne kadar bulunduk. Bundan sonra da iyi bir iletişim kurmaya devam edeceğiz. Başkanımız Halil Kırlı ve yönetimine tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.Oda seçiminden sonra ilk ziyaret edenin Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik olduğunu kaydeden Başkan Kırlı, “Bugüne kadar hep bizim yanımızda oldunuz. Bir dediğimizi iki etmediniz. Ne zaman arasak, 7/24 hep yanımızdasınız. Ziyaretinizden dolayı yönetimim adına teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle birlikte 4 yıl daha elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve yönetimini ziyaret ederek Manisa için yapılacak çalışmalarda işbirliği içerisinde olacakları mesajı verdi.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve yönetimini ziyaret ederek Manisa için yapılacak çalışmalarda işbirliği içerisinde olacakları mesajı verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeleyen Halil Kırlı ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarete Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter de katıldı. Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak, esnaf ve sanatkârlarımızla, esnaf ve sanatkârımızın oda başkanlarıyla çok sağlıklı iletişimlerimiz var. Gerek Esnaf Danışma Meclisimizle gerekse de bütün iletişim kanallarıyla, hem esnaf ve sanatkarımızı ilgilendiren konularda hem de şehrimizi ilgilendiren diğer konularda bir fikir alışverişi içerisinde bugüne kadar bulunduk. Bundan sonra da iyi bir iletişim kurmaya devam edeceğiz. Başkanımız Halil Kırlı ve yönetimine tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Oda seçiminden sonra ilk ziyaret edenin Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik olduğunu kaydeden Başkan Kırlı, “Bugüne kadar hep bizim yanımızda oldunuz. Bir dediğimizi iki etmediniz. Ne zaman arasak, 7/24 hep yanımızdasınız. Ziyaretinizden dolayı yönetimim adına teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle birlikte 4 yıl daha elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.