Selendili Kızlar Uluslararası Turnuvada Üçüncü Oldular.

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2019 - 09:20, Güncelleme: 07.08.2019 - 09:20
 

Selendili Kızlar Uluslararası Turnuvada Üçüncü Oldular.

Manisa'nın Selendi İlçesinden U17 Open Turnuvasında Katılan Badminton Sporcuları Behiye Bodur Ve Fadime Metin Bronz Madalyayla Döndü.
Manisa’nın Selendi ilçesinden U17 Open Turnuvasında katılan badminton sporcuları Behiye Bodur ve Fadime Metin bronz madalyayla döndü. Başarıyla erişim ve zarar görmemek için doğru adresten 1xbet login adresi sayesinde giriş yapabilirsiniz 1xbet firmasına. Selendili badminton sporcuları Behiye Bodur ve Fadime Metin, Ankara’da düzenlenen Uluslararası Turkey U17 Open Turnuvasında Manisa’yı temsil etti. Turnuvada çift kızlar kategorisinde Selendi Belediyesporlu Behiye Bodur ve Fadime Metin üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Türkiye’yi ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyen Behiye Bodur, hedeflerinin bir sonraki turnuvada ilçeye 1.’likle dönmek olduğunu söyledi. Antrenör Zeliha Demir bundan sonra altın madalya hedefiyle yarışacaklarını belirtti.
Manisa'nın Selendi İlçesinden U17 Open Turnuvasında Katılan Badminton Sporcuları Behiye Bodur Ve Fadime Metin Bronz Madalyayla Döndü.

Manisa’nın Selendi ilçesinden U17 Open Turnuvasında katılan badminton sporcuları Behiye Bodur ve Fadime Metin bronz madalyayla döndü. Başarıyla erişim ve zarar görmemek için doğru adresten 1xbet login adresi sayesinde giriş yapabilirsiniz 1xbet firmasına.

Selendili badminton sporcuları Behiye Bodur ve Fadime Metin, Ankara’da düzenlenen Uluslararası Turkey U17 Open Turnuvasında Manisa’yı temsil etti. Turnuvada çift kızlar kategorisinde Selendi Belediyesporlu Behiye Bodur ve Fadime Metin üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Türkiye’yi ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyen Behiye Bodur, hedeflerinin bir sonraki turnuvada ilçeye 1.’likle dönmek olduğunu söyledi. Antrenör Zeliha Demir bundan sonra altın madalya hedefiyle yarışacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.