Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’nde altyapı çalışmaları

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 14:24, Güncelleme: 15.11.2016 - 14:24
 

Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’nde altyapı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’ndeki hassasiyet gösterdiği çalışmalar hızla devam ederken, büyükşehir belediyesi yetkilileri çalışma kapsamında bulunan bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’ndeki hassasiyet gösterdiği çalışmalar hızla devam ederken, büyükşehir belediyesi yetkilileri çalışma kapsamında bulunan bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj, test ve devreye alma işlemlerini fabrikasında inceledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri yatırımları hızla sürerken, çalışma kapsamındaki bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj, test ve devreye alma işlemlerini fabrikasında bizzat inceledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yatırımla ilgili Soma’ya en iyisini kazandırmanın çabasında olduklarını ifade eden Satılmış, fabrika yetkililerinden adı geçen işlemlerle ilgili bilgi aldı. Soma bölgesel ısıtma sistemleri yatırımları kapsamında bulunan bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj, test ve devreye alma işlemlerini fabrikasında kontrol eden Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, imalatın tüm safhalarını Bölgesel Isıtma Kontrolörü Makine Mühendisi İsmail Ersoy ve yetkililerle birlikte tek tek kontrol ederek, denetimlerini yaptı. İmalat kontrol ve testleri tamamlanan bina altı istasyonlarının sevkiyata uygunluğunu da inceleyen Satılmış, fabrika yetkililerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti. Daire Başkanı Satılmış, Başkan Ergün önderliğinde daha iyi ve daha güzel projelere imza atacaklarını iletti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’ndeki hassasiyet gösterdiği çalışmalar hızla devam ederken, büyükşehir belediyesi yetkilileri çalışma kapsamında bulunan bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’ndeki hassasiyet gösterdiği çalışmalar hızla devam ederken, büyükşehir belediyesi yetkilileri çalışma kapsamında bulunan bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj, test ve devreye alma işlemlerini fabrikasında inceledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri yatırımları hızla sürerken, çalışma kapsamındaki bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj, test ve devreye alma işlemlerini fabrikasında bizzat inceledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yatırımla ilgili Soma’ya en iyisini kazandırmanın çabasında olduklarını ifade eden Satılmış, fabrika yetkililerinden adı geçen işlemlerle ilgili bilgi aldı. Soma bölgesel ısıtma sistemleri yatırımları kapsamında bulunan bina altı güç istasyonlarının imalat, montaj, test ve devreye alma işlemlerini fabrikasında kontrol eden Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, imalatın tüm safhalarını Bölgesel Isıtma Kontrolörü Makine Mühendisi İsmail Ersoy ve yetkililerle birlikte tek tek kontrol ederek, denetimlerini yaptı. İmalat kontrol ve testleri tamamlanan bina altı istasyonlarının sevkiyata uygunluğunu da inceleyen Satılmış, fabrika yetkililerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti. Daire Başkanı Satılmış, Başkan Ergün önderliğinde daha iyi ve daha güzel projelere imza atacaklarını iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.