Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 17:25, Güncelleme: 18.11.2016 - 17:25
 

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali başladı

Manisa’da 9. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile Manisa Girişimciler Derneği’nin organizasyonu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde başladı.Manisa Çölyak ve Organik Beslenme...
Manisa’da 9. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile Manisa Girişimciler Derneği’nin organizasyonu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde başladı.Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile Manisa Girişimciler Derneği’nin organizasyonu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 9. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Kültür Merkezi Lale Salonunda başladı. 3 gün sürecek festival, Tarzan Kemal: Bir Kentli Hikayesi adlı belgesel film ile başladı. Film gösteriminin ardından Manisalı tarihçi Bedriye Aksakal söyleşisi gerçekleşti. Aksakal, Manisa Tarzanı’nı katılım sağlayan öğrencilere anlattı. Sürdürülebilir bir yaşamın ancak çeşitlilikle mümkün olacağı bilinciyle toplumun her kesiminden katılımcıları bir araya getirmeyi hedefleyen festival, ilk kez Manisa’da düzenleniyor.Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi tarafından gerçekleştirilen festivalin 19 il ve ilçeden gönüllülerle gerçekleştiğini belirten ve kolektif adına açıklama yapan Suna Bayhan, “Sürdürülebilir Yaşam Film Festivalini bu yıl 9. kez düzenliyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya hayali, zerindeki yaşama değer veren bir toplum hedefiyle ortaya çıktı. Festival ilk kez düzenlendiği 2008 yılından itibaren birçok şehre yayılarak katılımcılara hayatlarında fark yaratmaları için ilham ve güç veren bir buluşma haline geldi” diye konuştu. Üç gün sürecek festivalde Kültür Merkezi Lale Salonunda belgesel film gösterimleri olacak. Etkinlikler herkese açık ve ücretsiz olacak.
Manisa’da 9. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile Manisa Girişimciler Derneği’nin organizasyonu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde başladı.Manisa Çölyak ve Organik Beslenme...
Manisa’da 9. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile Manisa Girişimciler Derneği’nin organizasyonu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde başladı.
Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile Manisa Girişimciler Derneği’nin organizasyonu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 9. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Kültür Merkezi Lale Salonunda başladı. 3 gün sürecek festival, Tarzan Kemal: Bir Kentli Hikayesi adlı belgesel film ile başladı. Film gösteriminin ardından Manisalı tarihçi Bedriye Aksakal söyleşisi gerçekleşti. Aksakal, Manisa Tarzanı’nı katılım sağlayan öğrencilere anlattı. Sürdürülebilir bir yaşamın ancak çeşitlilikle mümkün olacağı bilinciyle toplumun her kesiminden katılımcıları bir araya getirmeyi hedefleyen festival, ilk kez Manisa’da düzenleniyor.
Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi tarafından gerçekleştirilen festivalin 19 il ve ilçeden gönüllülerle gerçekleştiğini belirten ve kolektif adına açıklama yapan Suna Bayhan, “Sürdürülebilir Yaşam Film Festivalini bu yıl 9. kez düzenliyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya hayali, zerindeki yaşama değer veren bir toplum hedefiyle ortaya çıktı. Festival ilk kez düzenlendiği 2008 yılından itibaren birçok şehre yayılarak katılımcılara hayatlarında fark yaratmaları için ilham ve güç veren bir buluşma haline geldi” diye konuştu. Üç gün sürecek festivalde Kültür Merkezi Lale Salonunda belgesel film gösterimleri olacak. Etkinlikler herkese açık ve ücretsiz olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.