Turgutlu AAT’nin kesin kabulü yapıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2018 - 15:39, Güncelleme: 30.12.2018 - 15:39
 

Turgutlu AAT’nin kesin kabulü yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçe merkezi için 46 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin kesin kabulünü yaparak kendi bünyesinde işletmeye başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçe merkezi için 46 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin kesin kabulünü yaparak kendi bünyesinde işletmeye başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, inşa ettiği atıksu arıtma tesisleri ile Manisa’nın geleceğini koruma altına alıyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde inşa edilen ve 17 Mayıs 2017 tarihinde açılışı gerçekleştirilerek faaliyete alınan tesiste kesin kabul yapıldı. 46 milyon TL yatırım bedeli ile Turgutlu’ya kazandırılan tesiste yüklenici firmanın işletim sürecinin sona ermesi ile birlikte MASKİ yetkilileri tarafından kabul işlemleri yapılarak atıksu arıtma tesisi kurum bünyesinde işletilmeye başlandı.MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, evsel nitelikli atıksuların arıtılması noktasında Turgutlu’ya modern bir tesis kazandırdıklarını ifade ederek, “Bereketli Gediz Havzası’nın temizlenmesi noktasında ilçemize 46 milyon TL yatırım bedeli ile bir tesis inşa ettik. Prosedür gereği inşa edilen tesisler bir yıl boyunca yüklenici firma tarafından işletiliyor. Bir yılın sonunda tesisimizi artık Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığımız bünyesinde işletmeye başlayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün hemşerilerimize verdiği sözleri birer birer yerine getirerek Manisa’nın kaderini değiştiriyoruz. İl genelinde evsel nitelikli atıksuların çevreye zarar vermemesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçe merkezi için 46 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin kesin kabulünü yaparak kendi bünyesinde işletmeye başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçe merkezi için 46 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin kesin kabulünü yaparak kendi bünyesinde işletmeye başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, inşa ettiği atıksu arıtma tesisleri ile Manisa’nın geleceğini koruma altına alıyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde inşa edilen ve 17 Mayıs 2017 tarihinde açılışı gerçekleştirilerek faaliyete alınan tesiste kesin kabul yapıldı. 46 milyon TL yatırım bedeli ile Turgutlu’ya kazandırılan tesiste yüklenici firmanın işletim sürecinin sona ermesi ile birlikte MASKİ yetkilileri tarafından kabul işlemleri yapılarak atıksu arıtma tesisi kurum bünyesinde işletilmeye başlandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, evsel nitelikli atıksuların arıtılması noktasında Turgutlu’ya modern bir tesis kazandırdıklarını ifade ederek, “Bereketli Gediz Havzası’nın temizlenmesi noktasında ilçemize 46 milyon TL yatırım bedeli ile bir tesis inşa ettik. Prosedür gereği inşa edilen tesisler bir yıl boyunca yüklenici firma tarafından işletiliyor. Bir yılın sonunda tesisimizi artık Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığımız bünyesinde işletmeye başlayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün hemşerilerimize verdiği sözleri birer birer yerine getirerek Manisa’nın kaderini değiştiriyoruz. İl genelinde evsel nitelikli atıksuların çevreye zarar vermemesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.