Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı parkeye indi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 11:16, Güncelleme: 23.10.2020 - 11:16
 

Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı parkeye indi

GEÇTİĞİMİZ YIL KURULAN VE BÖLGESEL LİGDE MÜCADELE EDEN TURGUTLU BELEDİYE KADIN BASKETBOL TAKIMI İLK İDMANINI YILDIRIM BEYAZIT SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ. İLK İDMANI TURGUTLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE TURGUTLU BELEDİYESPOR ASBAŞKANI FIRAT HONAZ DA İZLEDİ.
Geçtiğimiz yıl kurulan ve bölgesel ligde mücadele eden Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı ilk idmanını Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda gerçekleştirdi. İlk idmanı Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz da izledi. Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda başladı. Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımında geçtiğimiz sezon takımda başantrenörlük görevinde bulunan Ceyhan Önk Basketbol Şube Sorumluluğuna, Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Serdar Babacan Başantrenörlük görevine, Musa Ölmez Yardımcı Antrenör, Bilen Hocaoğlu ise Atletik Performans Koçu görevlerine getirilmişti. Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı Şevval Oyan, Sude Gencer, Ceren Kancaoğlu, Nazlıcan Yalçındağ, Çağla Uslu, Büşra Çınar, Rojbin Ağaslan, Sıla Berza Bilgin, Özge Bilgin, Nazlı Bayazıt, Nazlı Öter, Tuğba Özduman, Melis Çetin, Gamze Sena Dülegöz isimlerinden oluşuyor. Başantrenör Serdar Babacan yönetiminde gerçekleştirilen ilk idmana Turgutlu Belediye Başkanı Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz da katıldı. Honaz, “Sezonu hayırlısıyla açıyoruz. Önemli ve bir üst ligi hedefleyen bir kadro oluşturduk. Birbiriyle uyumlu ve alternatifli bir oyuncu grubumuz var. Sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon diliyorum. Umarım sezon sonunda ligi hedeflediğimiz noktada bitiririz.” dedi.
GEÇTİĞİMİZ YIL KURULAN VE BÖLGESEL LİGDE MÜCADELE EDEN TURGUTLU BELEDİYE KADIN BASKETBOL TAKIMI İLK İDMANINI YILDIRIM BEYAZIT SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ. İLK İDMANI TURGUTLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE TURGUTLU BELEDİYESPOR ASBAŞKANI FIRAT HONAZ DA İZLEDİ.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve bölgesel ligde mücadele eden Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı ilk idmanını Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda gerçekleştirdi. İlk idmanı Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz da izledi.

Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda başladı. Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımında geçtiğimiz sezon takımda başantrenörlük görevinde bulunan Ceyhan Önk Basketbol Şube Sorumluluğuna, Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Serdar Babacan Başantrenörlük görevine, Musa Ölmez Yardımcı Antrenör, Bilen Hocaoğlu ise Atletik Performans Koçu görevlerine getirilmişti.

Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Takımı Şevval Oyan, Sude Gencer, Ceren Kancaoğlu, Nazlıcan Yalçındağ, Çağla Uslu, Büşra Çınar, Rojbin Ağaslan, Sıla Berza Bilgin, Özge Bilgin, Nazlı Bayazıt, Nazlı Öter, Tuğba Özduman, Melis Çetin, Gamze Sena Dülegöz isimlerinden oluşuyor.

Başantrenör Serdar Babacan yönetiminde gerçekleştirilen ilk idmana Turgutlu Belediye Başkanı Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz da katıldı. Honaz, “Sezonu hayırlısıyla açıyoruz. Önemli ve bir üst ligi hedefleyen bir kadro oluşturduk. Birbiriyle uyumlu ve alternatifli bir oyuncu grubumuz var. Sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon diliyorum. Umarım sezon sonunda ligi hedeflediğimiz noktada bitiririz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.