Turgutlu Belediyesi mezarlıklara ücretsiz seferler gerçekleştirecek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 12:15, Güncelleme: 29.07.2020 - 12:15
 

Turgutlu Belediyesi mezarlıklara ücretsiz seferler gerçekleştirecek

KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA MEZARLIK ZİYARETİNDE BULUNACAK VATANDAŞLARA YÖNELİK TURGUTLU BELEDİYESİ ÜCRETSİZ SEFERLER DÜZENLEYECEK. 30 TEMMUZ PERŞEMBE GÜNÜ (YARIN) GERÇEKLEŞECEK SEFERLER 09.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK.
Kurban Bayramı dolayısıyla mezarlık ziyaretinde bulunacak vatandaşlara yönelik Turgutlu Belediyesi ücretsiz seferler düzenleyecek. 30 Temmuz Perşembe günü (yarın) gerçekleşecek seferler 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak. Turgutlu Belediyesi vefat eden aile üyelerinin, yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için mezarlıklara seferler düzenleyecek. Arefe gününde (30 Temmuz Perşembe) yapılacak seferlerin ilki sabah 09.00’da Turgutlu Belediyesi önünden başlayacak ve seferler 17.00’a kadar düzenli aralıklarla devam edecek. Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına düzenlenecek seferlerle Turgutlululara ücretsiz olarak mezarlıklara ulaşım imkanı sağlanmış olacak. Pandemi sebebiyle halk sağlığının korunması amacıyla servis araçları yüzde 50 kapasiteyle seferlerini gerçekleştirecek, seferler sırasında vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymaları noktalarında gerekli uyarı ve çalışmalar da yapılacak. Kurban Bayramı vesilesiyle mezarlıklara yapılacak seferler hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kurban Bayramı dolayısıyla ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin mezarlarını ziyaret etmek isteyen hemşehrilerimiz için Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarımıza ücretsiz seferler düzenleyeceğiz. Belediyemizin önünden hareket edecek servis araçlarımız ilk seferlerine yarın sabah saat 09.00’da başlayacak ve seferlerimiz 17.00’a kadar düzenli aralıklarla sürecek. Mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirecek tüm vatandaşlarımızı yarın belediyemizin önüne bekliyoruz” dedi.
KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA MEZARLIK ZİYARETİNDE BULUNACAK VATANDAŞLARA YÖNELİK TURGUTLU BELEDİYESİ ÜCRETSİZ SEFERLER DÜZENLEYECEK. 30 TEMMUZ PERŞEMBE GÜNÜ (YARIN) GERÇEKLEŞECEK SEFERLER 09.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK.

Kurban Bayramı dolayısıyla mezarlık ziyaretinde bulunacak vatandaşlara yönelik Turgutlu Belediyesi ücretsiz seferler düzenleyecek. 30 Temmuz Perşembe günü (yarın) gerçekleşecek seferler 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

Turgutlu Belediyesi vefat eden aile üyelerinin, yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için mezarlıklara seferler düzenleyecek. Arefe gününde (30 Temmuz Perşembe) yapılacak seferlerin ilki sabah 09.00’da Turgutlu Belediyesi önünden başlayacak ve seferler 17.00’a kadar düzenli aralıklarla devam edecek. Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına düzenlenecek seferlerle Turgutlululara ücretsiz olarak mezarlıklara ulaşım imkanı sağlanmış olacak.

Pandemi sebebiyle halk sağlığının korunması amacıyla servis araçları yüzde 50 kapasiteyle seferlerini gerçekleştirecek, seferler sırasında vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymaları noktalarında gerekli uyarı ve çalışmalar da yapılacak.

Kurban Bayramı vesilesiyle mezarlıklara yapılacak seferler hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kurban Bayramı dolayısıyla ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin mezarlarını ziyaret etmek isteyen hemşehrilerimiz için Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarımıza ücretsiz seferler düzenleyeceğiz. Belediyemizin önünden hareket edecek servis araçlarımız ilk seferlerine yarın sabah saat 09.00’da başlayacak ve seferlerimiz 17.00’a kadar düzenli aralıklarla sürecek. Mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirecek tüm vatandaşlarımızı yarın belediyemizin önüne bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.