Yaban hayvanları için işbirliği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2016 - 12:11, Güncelleme: 06.12.2016 - 12:11
 

Yaban hayvanları için işbirliği

Mevsimin ilk karını gören Demirci’de çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci esnafının artık yiyecek, ekmek ve benzeri gıda maddelerini toplayarak Demirci ve Türkmen Dağlarındaki yaban hayvanlarının yiyecek sıkıntısı...
Mevsimin ilk karını gören Demirci’de çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci esnafının artık yiyecek, ekmek ve benzeri gıda maddelerini toplayarak Demirci ve Türkmen Dağlarındaki yaban hayvanlarının yiyecek sıkıntısı yaşamasının önüne geçti.Manisa’nın rakımı yüksek ilçelerinden bir tanesi olan Demirci’de yılın ilk karı, ilçenin yüksek bölgelerine yağmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, mevsimin olumsuz etkilerini vatandaşa yaşatmamak için ilçede yoğun bir çalışma içerisine girdi. Bu çalışmaların yanı sıra elverişsiz hava şartlarından olumsuz etkilenebilecek yaban hayvanlarını da unutmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Demirci’de yaban hayvanlarının yaşadığı yüksek bölgelere yiyecek bıraktı. Demirci ve Türkmen Dağı’nda yoğunlaşan çalışmayla hayvanların geçebileceği bölgelere belirli mesafelerle yüzlerce ekmek, makarna, çorba, buğday ve arpa bırakıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışması, vatandaşların da takdirini topladı.
Mevsimin ilk karını gören Demirci’de çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci esnafının artık yiyecek, ekmek ve benzeri gıda maddelerini toplayarak Demirci ve Türkmen Dağlarındaki yaban hayvanlarının yiyecek sıkıntısı...
Mevsimin ilk karını gören Demirci’de çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci esnafının artık yiyecek, ekmek ve benzeri gıda maddelerini toplayarak Demirci ve Türkmen Dağlarındaki yaban hayvanlarının yiyecek sıkıntısı yaşamasının önüne geçti.
Manisa’nın rakımı yüksek ilçelerinden bir tanesi olan Demirci’de yılın ilk karı, ilçenin yüksek bölgelerine yağmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, mevsimin olumsuz etkilerini vatandaşa yaşatmamak için ilçede yoğun bir çalışma içerisine girdi. Bu çalışmaların yanı sıra elverişsiz hava şartlarından olumsuz etkilenebilecek yaban hayvanlarını da unutmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Demirci’de yaban hayvanlarının yaşadığı yüksek bölgelere yiyecek bıraktı. Demirci ve Türkmen Dağı’nda yoğunlaşan çalışmayla hayvanların geçebileceği bölgelere belirli mesafelerle yüzlerce ekmek, makarna, çorba, buğday ve arpa bırakıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışması, vatandaşların da takdirini topladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.