Yılmaz Mahallesi’nin terfi hattı yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 15:40, Güncelleme: 02.02.2018 - 15:40
 

Yılmaz Mahallesi’nin terfi hattı yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarına başladı. Mahalle halkının daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşması için yapılan terfi hattı yenileme çalışması,...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarına başladı. Mahalle halkının daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşması için yapılan terfi hattı yenileme çalışması, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların arızalara dayalı sorunları giderilecek.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen içme suyu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak için İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla uzun yıllar önce döşenen ve zaman zaman sorun yaşanan terfi hatlarında yenileme gerçekleştiriliyor. MASKİ, bu kapsamda Salihli’ye bağlı Yılmaz Mahallesi’nin terfi hattını da değiştiriyor.MASKİ’nin hayata geçirdiği çalışmanın mahalleyi su sıkıntısından kurtaracağını ifade eden Yılmaz Mahalle Muhtarı Yüksel Doğruyol, "MASKİ’nin bu çalışması sayesinde daha sağlıklı ve kaliteli suya kavuşacağız. Mahallemize hayat verecek olan bu talebimizin yerine getirilmesi için MASKİ ekipleri vakit kaybetmeden kolları sıvadı. İçme suyu terfi hattımız yenilenmeye başladı. Çalışma bittikten sonra gönül rahatlığıyla su içeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarına başladı. Mahalle halkının daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşması için yapılan terfi hattı yenileme çalışması,...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarına başladı. Mahalle halkının daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşması için yapılan terfi hattı yenileme çalışması, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların arızalara dayalı sorunları giderilecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen içme suyu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak için İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla uzun yıllar önce döşenen ve zaman zaman sorun yaşanan terfi hatlarında yenileme gerçekleştiriliyor. MASKİ, bu kapsamda Salihli’ye bağlı Yılmaz Mahallesi’nin terfi hattını da değiştiriyor.

MASKİ’nin hayata geçirdiği çalışmanın mahalleyi su sıkıntısından kurtaracağını ifade eden Yılmaz Mahalle Muhtarı Yüksel Doğruyol, "MASKİ’nin bu çalışması sayesinde daha sağlıklı ve kaliteli suya kavuşacağız. Mahallemize hayat verecek olan bu talebimizin yerine getirilmesi için MASKİ ekipleri vakit kaybetmeden kolları sıvadı. İçme suyu terfi hattımız yenilenmeye başladı. Çalışma bittikten sonra gönül rahatlığıyla su içeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.