Yunusemre liderliğini sürdürdü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2016 - 16:54, Güncelleme: 11.12.2016 - 16:54
 

Yunusemre liderliğini sürdürdü

Süper Amatör Lig A grubunda mücadelesini sürdüren Yunusemre Belediyespor, ligin 8. haftasında karşılaştığı Horozköy Gençlik İhtisasspor’u 1-0 yendi. Bu galibiyet ile Yunusemre Belediyespor ligde liderliğini sürdürdü.Yunusemre Belediyespor,...
Süper Amatör Lig A grubunda mücadelesini sürdüren Yunusemre Belediyespor, ligin 8. haftasında karşılaştığı Horozköy Gençlik İhtisasspor’u 1-0 yendi. Bu galibiyet ile Yunusemre Belediyespor ligde liderliğini sürdürdü.Yunusemre Belediyespor, Ertuğrul Dilek Tesislerinde oynanan müsabakada Horozköy Gençlik İhtisasspor ile karşılaştı. Zorlu mücadele gülen taraf, rakibini 1-0 yenen Yunusemre Belediyespor oldu. Yunusemre Belediyespor’a galibiyeti ilk yarıda Kadir Kaya’nın attığı gol getirdi. 3 puanı hanesine yazdıran Yunusemre Belediyespor, Süper Amatör Lig A grubundaki liderliğini devam ettirdi.Yunusemre Belediyespor Teknik Direktörü Tansu Yanık, yaptığı açıklamada, galip gelmekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, “1. ve 2. sıradaki takımların mücadelesiydi. Oldukça gergin geçen müsabakada daha fazla mücadele eden taraf bizdik. Galip geldiğimizden dolayı mutluyuz. Horozköy Gençlik İhtisasspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Süper Amatör Lig A grubunda mücadelesini sürdüren Yunusemre Belediyespor, ligin 8. haftasında karşılaştığı Horozköy Gençlik İhtisasspor’u 1-0 yendi. Bu galibiyet ile Yunusemre Belediyespor ligde liderliğini sürdürdü.Yunusemre Belediyespor,...
Süper Amatör Lig A grubunda mücadelesini sürdüren Yunusemre Belediyespor, ligin 8. haftasında karşılaştığı Horozköy Gençlik İhtisasspor’u 1-0 yendi. Bu galibiyet ile Yunusemre Belediyespor ligde liderliğini sürdürdü.
Yunusemre Belediyespor, Ertuğrul Dilek Tesislerinde oynanan müsabakada Horozköy Gençlik İhtisasspor ile karşılaştı. Zorlu mücadele gülen taraf, rakibini 1-0 yenen Yunusemre Belediyespor oldu. Yunusemre Belediyespor’a galibiyeti ilk yarıda Kadir Kaya’nın attığı gol getirdi. 3 puanı hanesine yazdıran Yunusemre Belediyespor, Süper Amatör Lig A grubundaki liderliğini devam ettirdi.
Yunusemre Belediyespor Teknik Direktörü Tansu Yanık, yaptığı açıklamada, galip gelmekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, “1. ve 2. sıradaki takımların mücadelesiydi. Oldukça gergin geçen müsabakada daha fazla mücadele eden taraf bizdik. Galip geldiğimizden dolayı mutluyuz. Horozköy Gençlik İhtisasspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.