Yunusemreli üreticilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2017 - 14:21, Güncelleme: 18.04.2017 - 14:21
 

Yunusemreli üreticilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

İlçede zeytin üretimini arttırmak amacıyla düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, üreticilere 10 bin zeytin fidanı dağıttı.Yunusemre ilçesinde tarımsal ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışmalar yapan Yunusemre Belediyesi, ilçedeki...
İlçede zeytin üretimini arttırmak amacıyla düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, üreticilere 10 bin zeytin fidanı dağıttı.Yunusemre ilçesinde tarımsal ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışmalar yapan Yunusemre Belediyesi, ilçedeki üreticilere fidan dağıtıyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personeli, bir yandan fidan dağıtımı yaparken bir yandan da ürünün nasıl yetiştirileceği ve organik tarım konusunda eğitimler veriyor. Üreticilerin bilinçlendirilmesi için adeta seferberlik ilan ettiklerini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, özellikle Yuntdağı bölgesinde ürün çeşitliliğini arttırmak istediklerini belirtti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz üreticilerimize yerinde fidan dağıtımı yaptı. Personelimiz tarafından 10 bin zeytin fidanını üreticilere yerinde ulaştırdık. Üreticimizi ekonomik olarak da kalkındırmak amacıyla desteklerimiz hız kesmeden sürecek” diye konuştu.
İlçede zeytin üretimini arttırmak amacıyla düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, üreticilere 10 bin zeytin fidanı dağıttı.Yunusemre ilçesinde tarımsal ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışmalar yapan Yunusemre Belediyesi, ilçedeki...

İlçede zeytin üretimini arttırmak amacıyla düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, üreticilere 10 bin zeytin fidanı dağıttı.

Yunusemre ilçesinde tarımsal ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışmalar yapan Yunusemre Belediyesi, ilçedeki üreticilere fidan dağıtıyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personeli, bir yandan fidan dağıtımı yaparken bir yandan da ürünün nasıl yetiştirileceği ve organik tarım konusunda eğitimler veriyor. Üreticilerin bilinçlendirilmesi için adeta seferberlik ilan ettiklerini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, özellikle Yuntdağı bölgesinde ürün çeşitliliğini arttırmak istediklerini belirtti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz üreticilerimize yerinde fidan dağıtımı yaptı. Personelimiz tarafından 10 bin zeytin fidanını üreticilere yerinde ulaştırdık. Üreticimizi ekonomik olarak da kalkındırmak amacıyla desteklerimiz hız kesmeden sürecek” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.