2 BÜYÜK HASTANENİN DİBİNDE BAZ İSTASYONU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2017 - 09:03, Güncelleme: 25.11.2017 - 09:03
 

2 BÜYÜK HASTANENİN DİBİNDE BAZ İSTASYONU

Günlük yaşamda çok sık kullanılan hatta bağımlılık seviyesine çıkarak çeşitli psikolojik hastalıkları da peşinden getiren cep telefonlarının bağlantılı olduğu vericiler yani baz istasyonları, tehlike saçmaya devam ediyor. Şehitler Mahallesi’nde kurulu olan özel bir GSM operatörünün baz istasyonu Manisa Devlet Hastanesi ve Özel Sekiz Eylül Hastanesi’ne olan yakınlığı ile tepkilere neden oluyor.
HABER ASUDE ONAR Özel bir GSM operatörü tarafından 5 yıl önce Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Şehitler Mahallesi 723 sokakta bulunan Bahar Apartmanı’na cep telefonlarının çalışması için gerekli olan verici yani baz istasyonu kuruldu. Teras katında bulunan ve konumu itibariyle hem Manisa Devlet Hastanesi’ne hem de Özel  Sekiz Eylül Hastanesi’ne çok yakın olan baz istasyonunun yetkililer tarafından bir an önce kaldırılması isteniyor. Konu ile ilgili Denge Gazetesi’ne şikayette bulunan okuyucumuz; “Apartman yönetimi tarafından bundan 5 yıl önce özel bir gsm operatörü ile baz istasyonu kurulumu için anlaşma yapılmış ve tam 5 yıldır bu cihaz apartmanımızın üzerinde çalışıyor. Baz istasyonlarının yaydığı radyasyonun insan vücuduna verdiği zararlar ortada. Hem de bulunduğumuz adres itibariyle her gün binlerce insanın geldiği iki önemli hastanenin çok yakınındayız” dedi. “SÖZLEŞME BİTTİ MUHATTAP YOK” Apartmanlarının en üst katında bulunan baz istasyonunun sözleşme süresinin bittiğini, kendilerine Ocak 2017 tarihinde sözleşmenin yenilenmeyeceğine dair de noter kararının ulaştığını belirten okuyucumuz; “Sözleşme süresi 6 ay önce sona erdi, halen daha bu baz istasyonunu kaldırmak için kimse gelmiyor. Bu konu ile ilgili operatör şirketinin alt yapı hizmetlerine, BİMER’eşikayette bulunduk fakat bir netice alamadık. Firma 6 aydır burada işgalci durumunda ve sağlığımızı tehdit ediyorlar. Biz bu konuda sizin aracılığınızla kamuoyuna sesimizi duyurmak istedik, çünkü bu konudan muzdarip ve çözüm alamamış bir çok yer olabilir” ifadelerine yer verdi.        
Günlük yaşamda çok sık kullanılan hatta bağımlılık seviyesine çıkarak çeşitli psikolojik hastalıkları da peşinden getiren cep telefonlarının bağlantılı olduğu vericiler yani baz istasyonları, tehlike saçmaya devam ediyor. Şehitler Mahallesi’nde kurulu olan özel bir GSM operatörünün baz istasyonu Manisa Devlet Hastanesi ve Özel Sekiz Eylül Hastanesi’ne olan yakınlığı ile tepkilere neden oluyor.
HABER
ASUDE ONAR


Özel bir GSM operatörü tarafından 5 yıl önce Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Şehitler Mahallesi 723 sokakta bulunan Bahar Apartmanı’na cep telefonlarının çalışması için gerekli olan verici yani baz istasyonu kuruldu. Teras katında bulunan ve konumu itibariyle hem Manisa Devlet Hastanesi’ne hem de Özel  Sekiz Eylül Hastanesi’ne çok yakın olan baz istasyonunun yetkililer tarafından bir an önce kaldırılması isteniyor. Konu ile ilgili Denge Gazetesi’ne şikayette bulunan okuyucumuz; “Apartman yönetimi tarafından bundan 5 yıl önce özel bir gsm operatörü ile baz istasyonu kurulumu için anlaşma yapılmış ve tam 5 yıldır bu cihaz apartmanımızın üzerinde çalışıyor. Baz istasyonlarının yaydığı radyasyonun insan vücuduna verdiği zararlar ortada. Hem de bulunduğumuz adres itibariyle her gün binlerce insanın geldiği iki önemli hastanenin çok yakınındayız” dedi.





“SÖZLEŞME BİTTİ MUHATTAP YOK”
Apartmanlarının en üst katında bulunan baz istasyonunun sözleşme süresinin bittiğini, kendilerine Ocak 2017 tarihinde sözleşmenin yenilenmeyeceğine dair de noter kararının ulaştığını belirten okuyucumuz; “Sözleşme süresi 6 ay önce sona erdi, halen daha bu baz istasyonunu kaldırmak için kimse gelmiyor. Bu konu ile ilgili operatör şirketinin alt yapı hizmetlerine, BİMER’eşikayette bulunduk fakat bir netice alamadık. Firma 6 aydır burada işgalci durumunda ve sağlığımızı tehdit ediyorlar. Biz bu konuda sizin aracılığınızla kamuoyuna sesimizi duyurmak istedik, çünkü bu konudan muzdarip ve çözüm alamamış bir çok yer olabilir” ifadelerine yer verdi.



 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.