​BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI KANITLADI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2017 - 11:02, Güncelleme: 16.08.2017 - 11:02
 

​BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI KANITLADI

2016 – 2017 TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından, Manisa Bahçeşehir Koleji başarıları ile yine ön plana çıktı.
Özel Haber Caner KILIÇ Elde ettiği başarılarla velisinin ve öğrencisinin güvenini kazanarak Ege Bölgesi ve Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yerini alan Bahçeşehir Koleji’nin sınava giren 78 öğrencisi, 120 soruda 117 net ortalama ile ulaşılması zor bir başarıya imza attı. Ayrıca 25 öğrencisi Türkiye birincisi olarak Manisa’yı gururlandırdı. Öğrencilerini Koç Lisesi, Robert Koleji, Devlet Fen Liseleri, TEVİTÖL, Saint Joseph Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi gibi Türkiye’nin seçkin ve prestijli okullarına yerleştiren Kolej müthiş bir başarı elde etti. BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI KANITLADI Manisa Bahçeşehir Koleji’nin uyguladığı eğitim modeli, akademik takip sistemi ve güçlü eğitim kadrosu ile başarının tesadüf olmadığını kanıtladığını söyleyen Okul Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu şu ifadelere yer verdi; “Amaçlarının düşünen, sorgulayan, dünya ile yarışan bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Okul Kurucumuz Fırat Atlıhan’ı, güçlü kadromuzu, öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Manisa’mızın eğitim kalitesini yükselten tüm Manisa Bahçeşehir Koleji ailesine teşekkür ediyorum.”  
2016 – 2017 TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından, Manisa Bahçeşehir Koleji başarıları ile yine ön plana çıktı.
Özel Haber
Caner KILIÇ


Elde ettiği başarılarla velisinin ve öğrencisinin güvenini kazanarak Ege Bölgesi ve Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yerini alan Bahçeşehir Koleji’nin sınava giren 78 öğrencisi, 120 soruda 117 net ortalama ile ulaşılması zor bir başarıya imza attı. Ayrıca 25 öğrencisi Türkiye birincisi olarak Manisa’yı gururlandırdı. Öğrencilerini Koç Lisesi, Robert Koleji, Devlet Fen Liseleri, TEVİTÖL, Saint Joseph Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi gibi Türkiye’nin seçkin ve prestijli okullarına yerleştiren Kolej müthiş bir başarı elde etti.

BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI KANITLADI
Manisa Bahçeşehir Koleji’nin uyguladığı eğitim modeli, akademik takip sistemi ve güçlü eğitim kadrosu ile başarının tesadüf olmadığını kanıtladığını söyleyen Okul Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu şu ifadelere yer verdi; “Amaçlarının düşünen, sorgulayan, dünya ile yarışan bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Okul Kurucumuz Fırat Atlıhan’ı, güçlü kadromuzu, öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Manisa’mızın eğitim kalitesini yükselten tüm Manisa Bahçeşehir Koleji ailesine teşekkür ediyorum.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.