BERK MERSİNLİ YEŞİLAY DERNEĞİ BAŞKANLIĞINI DEVREDECEK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2017 - 08:08, Güncelleme: 07.03.2017 - 08:08
 

BERK MERSİNLİ YEŞİLAY DERNEĞİ BAŞKANLIĞINI DEVREDECEK

AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli 21 Ekim 2015’te yaptıkları 1. Olağan Genel Kurul ile üstlendiği; Yeşilay Manisa Şube Başkanlığı görevinden, Mart sonu veya Nisan ayı başında istifa ederek, görevini başka bir arkadaşına devredecek.
HABER NURGÜL YILMAZ  AK Parti İl Başkanlığı görevinin çok ağır bir sorumluluk olduğunu ifade eden  Berk Mersinli Yeşilay Derneği Manisa Şube Başkanlığı görevini başka bir arkadaşına devredeceğini açıklayarak, “Derneğimizin amacı; Yurdumuzda ahlâkî ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde içki, uyuşturucu ve sigara bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, fuhuş, internet ve ekran bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, millî kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek amacı ile kurulmuştur. İçki, uyuşturucu madde sigara tüketimini ve diğer kötü alışkanlıkları, devlet organları ve sivil toplum kuruluşları ile de iş ve gönül birliği yaparak asgariye indirmektir. Ancak Herkesin bildiği gibi dernek faaliyetlerimizin yanı sıra, bir de AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevini sürdürüyoruz. İkisinin bir arada yürütülmesi pek mümkün olmuyor.  Bu nedenle Yürüttüğüm dernek yöneticiliğini; Mart sonu ya da Nisan ayı başında başka bir arkadaşımıza devredeceğiz. Ancak her zaman Yeşilay Derneğimizin yanında olacağız” bilgisini verdi.    
AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli 21 Ekim 2015’te yaptıkları 1. Olağan Genel Kurul ile üstlendiği; Yeşilay Manisa Şube Başkanlığı görevinden, Mart sonu veya Nisan ayı başında istifa ederek, görevini başka bir arkadaşına devredecek.
HABER
NURGÜL YILMAZ 

AK Parti İl Başkanlığı görevinin çok ağır bir sorumluluk olduğunu ifade eden  Berk Mersinli Yeşilay Derneği Manisa Şube Başkanlığı görevini başka bir arkadaşına devredeceğini açıklayarak, “Derneğimizin amacı; Yurdumuzda ahlâkî ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde içki, uyuşturucu ve sigara bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, fuhuş, internet ve ekran bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, millî kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek amacı ile kurulmuştur. İçki, uyuşturucu madde sigara tüketimini ve diğer kötü alışkanlıkları, devlet organları ve sivil toplum kuruluşları ile de iş ve gönül birliği yaparak asgariye indirmektir. Ancak Herkesin bildiği gibi dernek faaliyetlerimizin yanı sıra, bir de AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevini sürdürüyoruz. İkisinin bir arada yürütülmesi pek mümkün olmuyor.  Bu nedenle Yürüttüğüm dernek yöneticiliğini; Mart sonu ya da Nisan ayı başında başka bir arkadaşımıza devredeceğiz. Ancak her zaman Yeşilay Derneğimizin yanında olacağız” bilgisini verdi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.