BÜYÜKŞEHİR SİVRİSİNEKLE MÜCADELE EDİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2018 - 10:43, Güncelleme: 28.06.2018 - 10:43
 

BÜYÜKŞEHİR SİVRİSİNEKLE MÜCADELE EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı sivrisinekle mücadele başlattı.
Merkez mahallelerdeki haşerelere karşı oluşturulan 15 ekip her gün 30 bin litre ilaçla; başta dere yatakları, göletler olmak üzere sivrisinekle mücadele başlatarak lavraların yok edilmesi için aralıksız çalışıyor.15 EKİP VE 30 BİN LİTRE İLAÇLA MANİSA HERGÜN İLAÇLANIYOR Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Haşereyle Mücadele Müdürlüğü, sivrisinekle mücadele için tüm ekiplerini ve imkanlarını seferber etti. İlaçlama ekiplerince, dere yataklarına sıkılan ilaçlı sularla larvalar yok edilerek sivrisineklerin üremeleri de engellenmeye çalışılıyor. İlaçlama yapan ekiplerden edinilen bilgilere göre Manisa Büyükşehir olduğu için sadece merkezde değil merkez dışında; kırsal mahallelerde, dere yataklarında, göletlerde de ilaçlamalar yapılıyor. Oluşturulan 15 ekiple bu ilaçlama çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirten ekipler, “Günde 15 ekip olarak yaklaşık 30 bin litre ilaçla haşerelere karşı mücadeleyi sürdürüyoruz. Özellikle yağmur yağdığında sivrisinek ürümeleri çoğalıyor. Bu yüzden ilaçlama çalışmaları yağmurların olduğu dönemlerde de yoğun şekilde yapılıyor.” diye konuşarak bilgi verdi.
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı sivrisinekle mücadele başlattı.

Merkez mahallelerdeki haşerelere karşı oluşturulan 15 ekip her gün 30 bin litre ilaçla; başta dere yatakları, göletler olmak üzere sivrisinekle mücadele başlatarak lavraların yok edilmesi için aralıksız çalışıyor.15 EKİP VE 30 BİN LİTRE İLAÇLA MANİSA HERGÜN İLAÇLANIYOR
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Haşereyle Mücadele Müdürlüğü, sivrisinekle mücadele için tüm ekiplerini ve imkanlarını seferber etti. İlaçlama ekiplerince, dere yataklarına sıkılan ilaçlı sularla larvalar yok edilerek sivrisineklerin üremeleri de engellenmeye çalışılıyor. İlaçlama yapan ekiplerden edinilen bilgilere göre Manisa Büyükşehir olduğu için sadece merkezde değil merkez dışında; kırsal mahallelerde, dere yataklarında, göletlerde de ilaçlamalar yapılıyor. Oluşturulan 15 ekiple bu ilaçlama çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirten ekipler, “Günde 15 ekip olarak yaklaşık 30 bin litre ilaçla haşerelere karşı mücadeleyi sürdürüyoruz. Özellikle yağmur yağdığında sivrisinek ürümeleri çoğalıyor. Bu yüzden ilaçlama çalışmaları yağmurların olduğu dönemlerde de yoğun şekilde yapılıyor.” diye konuşarak bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.