CAFE 236 LOUNGE’IN MUTFAĞINDA YEMEK YAPMAK İSTERMİSİNİZ?

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2017 - 08:12, Güncelleme: 11.11.2017 - 08:12
 

CAFE 236 LOUNGE’IN MUTFAĞINDA YEMEK YAPMAK İSTERMİSİNİZ?

Tevfik Lav Tesisleri içerisinde hizmet veren Cafe 236 Lounge’da gündüz kuşağı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.Cafe 236 Lounge’da Aşçı Yasin Öngidermoderatörlüğünde düzenlenen ‘Workshop Etkinlikleri’nin bu haftaki konukları, ‘Kırmızı Et’ menüsündeki lezzetleri daha önce tadıp tarifinin peşine düşen Manisalı hanımlar oldu.
HABER ASUDE ONAR Cafe 236 Lounge’da düzenlenen ‘Work Shop Etkinlikleri’ geçtiğimiz hafta da devam etti. Profesyonel bir isimden özel kırmızı et tarifleri öğrenmek isteyen grup, Cafe 236 Lounge’ın özel tasarım mutfağında kendileri için hazırlanan konsepttebir araya geldi.Makarna,pizza,çeşitli aperatifler, kırmızı ve beyaz et ayrıca soğuk kokteyl tariflerinin öğretildiği etkinlikte bu hafta Manisalı hanımlar; daha önce Cafe 236 Lounge’da denedikleri ve tarifini öğrenmek istediği ‘Teriyaki Soslu Sebzeli Biftek, Mantar Soslu Dana Bonfile ve Kremalı Sebzeli Biftek’ için kolları sıvadı. AŞÇI ÖNGİDER,“TÜM PÜF NOKTALARIMI PAYLAŞIYORUM” Cafe 236 Lounge’ın özel sunum teknikleri ile hazırlanan birbirinden lezzetli tariflerini Manisalılar ile paylaşmaktan mutlu olduğunu belirten Aşçı Yasin Öngider,“Çok güzel bir etkinlik, Manisalı grupları mutfağımızda ağırlıyoruz. Birbirinden özel lezzetleri, tarifleri, sosları öğretip, sırayla pişiriyoruz. Her gelen grubumuz sunduğumuz seçeneklerden kırmızı et, beyaz et, pizza vs.. seçiyor ona göre de malzemelerimizi hazır edip, çalışmalara başlıyoruz. Ana malzememiz kırmızı etti ama soslarımız ve yapılış şekilleri birbirinden farklıydı. Bir etkinlikte birden çok sunum ve çeşit öğrenilmiş oluyor.Bende uzun yıllardır bu işe gönül vermiş biri olarak katılımcılarımızla tüm püf noktalarımı paylaşıyorum hem de evlerinde işlerine yarayabilecek mutfak bilgileri veriyorum. Günün sonunda da kendi pişirdikleri lezzetleri afiyetle yiyorlar Mutfağı seven tüm Manisalıları Cafe 236 Lounge’ınworkshop etkinliğine bekliyoruz.” FİLİZ DİNÇEL, “ ZAMAN NASIL GEÇTİ ANLAMADIM” Daha önce arkadaşlarımla birlikte gelmiştik, 2 oğlum var ve kırmızı eti çok seviyorlar onlar için bu sosları öğrenmek istedim diyen katılımcı Filiz Dinçel; “Kalemimi, kağıdımı aldım ve ustamızın söylediği her şeyi not aldım. Mutfakta doğru bildiğim birçok yanlışımı öğrendim. Baharatları hep yanlış zamanda kullanıyormuşuz,mesela. Etleri karbonat ile ovup saklamak bu da çok pratik bir bilgi oldu. Mutfak çok güzel, konsept harika daha çok zaman geçirmek istiyorsunuz, zaman nasıl geçti hiç anlamadık. Çok az malzeme ile harika bir et yemeği ortaya çıkardım. Şaşırdım açıkcası.Ailemde eminim çok beğenecek.” ŞENAY ERGEN, “ TÜM MENÜLERE KATILACAĞIM” Daha önce kırmızı et ve mısırı hiç krema ile pişirmediğini belirten Şenay Ergen, “ Etimizi marine edeceğimiz sosun çok önemli olduğu her zaman söylenir, hem kırmızı et hem beyaz et için harika bir sos öğrendim. Yasin Usta her şeyi çok güzel anlatıyor, profesyonel aşçıların tavada malzemeleri çevirirken ateş çıkarmasına hep özenmişimdir, bu mutfakta onu da yaptım. Etlerin ızgara da ya da tavada pişirilirken etlerin dağılmaması için verilen bilgiler çok yararlı. Daha önce burada düzenlenen workshop etkinliğine katılan arkadaşlarım söylediği kadar eğlenceli ve motive edici bir etkinlik. Emeği geçen herkese teşekkürler, başka bir arkadaş grubumla da pizza yapımına katılmayı düşünüyorum” dedi.  
Tevfik Lav Tesisleri içerisinde hizmet veren Cafe 236 Lounge’da gündüz kuşağı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.Cafe 236 Lounge’da Aşçı Yasin Öngidermoderatörlüğünde düzenlenen ‘Workshop Etkinlikleri’nin bu haftaki konukları, ‘Kırmızı Et’ menüsündeki lezzetleri daha önce tadıp tarifinin peşine düşen Manisalı hanımlar oldu.
HABER
ASUDE ONAR


Cafe 236 Lounge’da düzenlenen ‘Work Shop Etkinlikleri’ geçtiğimiz hafta da devam etti. Profesyonel bir isimden özel kırmızı et tarifleri öğrenmek isteyen grup, Cafe 236 Lounge’ın özel tasarım mutfağında kendileri için hazırlanan konsepttebir araya geldi.Makarna,pizza,çeşitli aperatifler, kırmızı ve beyaz et ayrıca soğuk kokteyl tariflerinin öğretildiği etkinlikte bu hafta Manisalı hanımlar; daha önce Cafe 236 Lounge’da denedikleri ve tarifini öğrenmek istediği ‘Teriyaki Soslu Sebzeli Biftek, Mantar Soslu Dana Bonfile ve Kremalı Sebzeli Biftek’ için kolları sıvadı.



AŞÇI ÖNGİDER,“TÜM PÜF NOKTALARIMI PAYLAŞIYORUM”
Cafe 236 Lounge’ın özel sunum teknikleri ile hazırlanan birbirinden lezzetli tariflerini Manisalılar ile paylaşmaktan mutlu olduğunu belirten Aşçı Yasin Öngider,“Çok güzel bir etkinlik, Manisalı grupları mutfağımızda ağırlıyoruz. Birbirinden özel lezzetleri, tarifleri, sosları öğretip, sırayla pişiriyoruz. Her gelen grubumuz sunduğumuz seçeneklerden kırmızı et, beyaz et, pizza vs.. seçiyor ona göre de malzemelerimizi hazır edip, çalışmalara başlıyoruz. Ana malzememiz kırmızı etti ama soslarımız ve yapılış şekilleri birbirinden farklıydı. Bir etkinlikte birden çok sunum ve çeşit öğrenilmiş oluyor.Bende uzun yıllardır bu işe gönül vermiş biri olarak katılımcılarımızla tüm püf noktalarımı paylaşıyorum hem de evlerinde işlerine yarayabilecek mutfak bilgileri veriyorum. Günün sonunda da kendi pişirdikleri lezzetleri afiyetle yiyorlar Mutfağı seven tüm Manisalıları Cafe 236 Lounge’ınworkshop etkinliğine bekliyoruz.”



FİLİZ DİNÇEL, “ ZAMAN NASIL GEÇTİ ANLAMADIM”
Daha önce arkadaşlarımla birlikte gelmiştik, 2 oğlum var ve kırmızı eti çok seviyorlar onlar için bu sosları öğrenmek istedim diyen katılımcı Filiz Dinçel; “Kalemimi, kağıdımı aldım ve ustamızın söylediği her şeyi not aldım. Mutfakta doğru bildiğim birçok yanlışımı öğrendim. Baharatları hep yanlış zamanda kullanıyormuşuz,mesela. Etleri karbonat ile ovup saklamak bu da çok pratik bir bilgi oldu. Mutfak çok güzel, konsept harika daha çok zaman geçirmek istiyorsunuz, zaman nasıl geçti hiç anlamadık. Çok az malzeme ile harika bir et yemeği ortaya çıkardım. Şaşırdım açıkcası.Ailemde eminim çok beğenecek.”



ŞENAY ERGEN, “ TÜM MENÜLERE KATILACAĞIM”
Daha önce kırmızı et ve mısırı hiç krema ile pişirmediğini belirten Şenay Ergen, “ Etimizi marine edeceğimiz sosun çok önemli olduğu her zaman söylenir, hem kırmızı et hem beyaz et için harika bir sos öğrendim. Yasin Usta her şeyi çok güzel anlatıyor, profesyonel aşçıların tavada malzemeleri çevirirken ateş çıkarmasına hep özenmişimdir, bu mutfakta onu da yaptım. Etlerin ızgara da ya da tavada pişirilirken etlerin dağılmaması için verilen bilgiler çok yararlı. Daha önce burada düzenlenen workshop etkinliğine katılan arkadaşlarım söylediği kadar eğlenceli ve motive edici bir etkinlik. Emeği geçen herkese teşekkürler, başka bir arkadaş grubumla da pizza yapımına katılmayı düşünüyorum” dedi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.