CEMAAT NAMAZ KILARKEN KAPIYI ÇALDILAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2019 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2019 - 17:25
 

CEMAAT NAMAZ KILARKEN KAPIYI ÇALDILAR

Manisa’da tarihi bir camide, geçtiğimiz hafta cemaatin Cuma namazını kıldığı esnada, caminin avlusunda bulunan tuvaletin demir kapısı çalındı.  Namaza saati başlamadan var olan kapının namaz sonrası olmadığını gören cemaat şaşkına uğradı.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Dilşikar Mahallesi 911 Sokak’ta bulunan tarihi Dilşikar Hatun Camii'nin avlusunda bulunan tuvaletin demir kapıları, cemaat Cuma namazını kılarken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Cuma namazı sonrasında tuvalete giren vatandaşlar kapısız tuvaleti görünce şaşkına döndüler.  Cami görevlileri verdikleri bilgide;  “29 Kasım Cuma günü, cuma namazı öncesinde tuvaletin kapısı duruyordu.  Cumayı kıldırmak için cemaatin bir bölümü dışarıda namaz kıldı.  Yağmur nedeniyle cemaat caminin içinde sıkışıp kaldı.  Tahminimize göre o esnada kimliği belirsiz kişi veya kişiler yağmuru da fırsat bilerek caminin tuvalet kapısını yerinden söküp götürmüşler.” dediler. “CEMAAT ŞİMDİ KAPISIZ TUVALETE GİRİYOR” Yeni kapının yaptırılması için ya kendi aralarında para toplayacaklarını ya da hayırseverden destek alacaklarını kaydeden görevliler, “Şimdi cemaat kapısız tuvalete giriyor.   Yeni kapı yaptırmak için önümüzdeki Cumayı bekleyeceğiz. Ya cemaatten para toplayacağız ya da hayırseverlerden destek talep edeceğiz. Konuyu mahalleliye ve muhtara bildirdik. Tuvaletin kapısını çalanların yakalanmasını istiyoruz” dedi. –Turan IŞIK
Manisa’da tarihi bir camide, geçtiğimiz hafta cemaatin Cuma namazını kıldığı esnada, caminin avlusunda bulunan tuvaletin demir kapısı çalındı.  Namaza saati başlamadan var olan kapının namaz sonrası olmadığını gören cemaat şaşkına uğradı.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Dilşikar Mahallesi 911 Sokak’ta bulunan tarihi Dilşikar Hatun Camii'nin avlusunda bulunan tuvaletin demir kapıları, cemaat Cuma namazını kılarken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Cuma namazı sonrasında tuvalete giren vatandaşlar kapısız tuvaleti görünce şaşkına döndüler.  Cami görevlileri verdikleri bilgide;  “29 Kasım Cuma günü, cuma namazı öncesinde tuvaletin kapısı duruyordu.  Cumayı kıldırmak için cemaatin bir bölümü dışarıda namaz kıldı.  Yağmur nedeniyle cemaat caminin içinde sıkışıp kaldı.  Tahminimize göre o esnada kimliği belirsiz kişi veya kişiler yağmuru da fırsat bilerek caminin tuvalet kapısını yerinden söküp götürmüşler.” dediler.

“CEMAAT ŞİMDİ KAPISIZ TUVALETE GİRİYOR”

Yeni kapının yaptırılması için ya kendi aralarında para toplayacaklarını ya da hayırseverden destek alacaklarını kaydeden görevliler, “Şimdi cemaat kapısız tuvalete giriyor.   Yeni kapı yaptırmak için önümüzdeki Cumayı bekleyeceğiz. Ya cemaatten para toplayacağız ya da hayırseverlerden destek talep edeceğiz. Konuyu mahalleliye ve muhtara bildirdik. Tuvaletin kapısını çalanların yakalanmasını istiyoruz” dedi. –Turan IŞIK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.