ÇEYİZ ALMAYA TRAKTÖRLE GİTTİLER 

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2018 - 13:32, Güncelleme: 17.09.2018 - 13:32
 

ÇEYİZ ALMAYA TRAKTÖRLE GİTTİLER 

Manisa’da ailesi çiftçilikle geçimini sağlayan İlker Güleç (25), çeyiz almaya traktörü gelin arabası gibi süsleyerek kız evine gitti. Eşi Binnur Güleç’in (24) çeyizliklerini Yunusemre ilçesindeki evinden traktörlerle almaya gitmesi görenlerin büyük ilgisini çekti. 
–​Özel Haber Özlem Şahin Vatandaşlar, kasasına çeyiz doldurulan traktörü cep telefonlarına kaydetti. Dedesinin çiftçilik işiyle uğraştıklarını söyleyen kendisinin de dönem dönem tarlada ailesine yardım ettiğini belirten damat İlker Güleç, "Biz zaten çiftçiyiz. Onun için traktör ile çeyiz almayı uygun gördük. Bir değişiklik olsun istedik. Güzel, değişik bir anı olarak kalacak." dedi.  “ÇOK DA GÜZEL OLDU” Gelin Binnur Güleç ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Hiç kimsede olmayan bir çeyiz alma şekli oldu. Çok mutluyum. Eşimin tarafı çiftçilikle geçimini sağlıyor. Bu yüzden kayınvalidem traktörle çeyiz almak istediklerini söyledi. Biz de bu fikre sıcak baktık. Çok da güzel oldu" diye konuştu. Damadın teyzesi Sezen Demirler de“ Herkes transitle çeyiz alıyor. Biz de farklılık olsun istedik. Traktörle çeyiz alıyoruz. Bu özel günümüzü daha da güzel yaptı” dedi.                                                      
Manisa’da ailesi çiftçilikle geçimini sağlayan İlker Güleç (25), çeyiz almaya traktörü gelin arabası gibi süsleyerek kız evine gitti. Eşi Binnur Güleç’in (24) çeyizliklerini Yunusemre ilçesindeki evinden traktörlerle almaya gitmesi görenlerin büyük ilgisini çekti. 
–​Özel Haber
Özlem Şahin

Vatandaşlar, kasasına çeyiz doldurulan traktörü cep telefonlarına kaydetti. Dedesinin çiftçilik işiyle uğraştıklarını söyleyen kendisinin de dönem dönem tarlada ailesine yardım ettiğini belirten damat İlker Güleç, "Biz zaten çiftçiyiz. Onun için traktör ile çeyiz almayı uygun gördük. Bir değişiklik olsun istedik. Güzel, değişik bir anı olarak kalacak." dedi. 
“ÇOK DA GÜZEL OLDU”
Gelin Binnur Güleç ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Hiç kimsede olmayan bir çeyiz alma şekli oldu. Çok mutluyum. Eşimin tarafı çiftçilikle geçimini sağlıyor. Bu yüzden kayınvalidem traktörle çeyiz almak istediklerini söyledi. Biz de bu fikre sıcak baktık. Çok da güzel oldu" diye konuştu. Damadın teyzesi Sezen Demirler de“ Herkes transitle çeyiz alıyor. Biz de farklılık olsun istedik. Traktörle çeyiz alıyoruz. Bu özel günümüzü daha da güzel yaptı” dedi.
                                                     
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.