ÇİFTÇİLERİN RAMPA VE KANTAR İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2016 - 09:13, Güncelleme: 27.09.2016 - 09:13
 

ÇİFTÇİLERİN RAMPA VE KANTAR İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

Yunusemre Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan Muradiye Mahallesi’nin ve o bölgede faaliyet gösteren çiftçilerin yük boşaltma ve yükleme çilesi Yunusemre Belediyesi ile son buldu. Yapılan rampanın ardından çiftçiler yükleme-boşaltma rampasının eğimsiz yapıldığından dolayı sorun yaşadıklarını da belirttiler.
BELEDİYE MÜJDELERLE ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ Turan Işık: Yunusemre Belediyesi Şantiye alanı yakınlarına çiftçilerin daha rahat yükleme ve boşaltma yapabilmesi için rampa yapıldı.  En büyük sorunlardan biri olan yükleme – boşaltma probleminin aşılmasının ardından çiftçiler önümüzdeki günlerde çalışması başlayacak olan tonajlı kantar yapımı müjdesi için Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Yapılan bu hizmetlerden Muradiye, Yağcılar, Karaali, Bağyolu, Gülbahçe ve bölgedeki çiftçiler yararlanabilecek.     ÇİFTÇİ ZAMANDAN KAZANACAK  Yunusemre Belediyesi’nin çiftçilere yönelik sunacağı hizmetin yapımcı firması ise bilgilendirme de bulundu; “Yunusemre Belediyesi tarafından buraya çiftçilerin kullanmaları için boşaltma-yükleme rampası, ardından da tonajlı kantar yapılacak. Çiftçiler ürünlerini getirdiği zaman önce kantara götürecekler, ardından ürünlerini rampadan kamyonlara boşaltarak uzun süreli yapacakları işlerini 10 dakikalık kısa bir sürede tamamlayacaklar. Çiftçi zamandan kazanacak hizmetten faydalanacak” dedi.   RAMPAYA EĞİM KAZANDIRILMASINI İSTİYORLAR Yapılan yükleme-boşaltma rampasının devrik olmamasının dolayı zor anlar yaşadıklarını belirten çiftçiler;  “Belediyemiz boşaltma yükleme rampası yaptı bu bizim büyük bir ihtiyacımızdı. Ancak rampa üzerinde eğim olmadığı için kendi ellerimizle boşaltma yapmak zorunda kalıyoruz.Buda bizim için zaman kaybımıza neden oluyor.  Rampanın bir kısmı yüksek olsaydı yük olan taşımaların kapakları açıldığında hemen kendiliğinden boşalır bizlerde işimizin başına dönerdik. Zaman kaybından kurtulurduk, böyle olduğu için gerek yakıt gerekse zaman kaybımız çok oluyor düzeltilmesini istiyoruz” dediler…        
Yunusemre Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan Muradiye Mahallesi’nin ve o bölgede faaliyet gösteren çiftçilerin yük boşaltma ve yükleme çilesi Yunusemre Belediyesi ile son buldu. Yapılan rampanın ardından çiftçiler yükleme-boşaltma rampasının eğimsiz yapıldığından dolayı sorun yaşadıklarını da belirttiler.
BELEDİYE MÜJDELERLE ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Turan Işık: Yunusemre Belediyesi Şantiye alanı yakınlarına çiftçilerin daha rahat yükleme ve boşaltma yapabilmesi için rampa yapıldı.  En büyük sorunlardan biri olan yükleme – boşaltma probleminin aşılmasının ardından çiftçiler önümüzdeki günlerde çalışması başlayacak olan tonajlı kantar yapımı müjdesi için Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Yapılan bu hizmetlerden Muradiye, Yağcılar, Karaali, Bağyolu, Gülbahçe ve bölgedeki çiftçiler yararlanabilecek.
 
 
ÇİFTÇİ ZAMANDAN KAZANACAK
 Yunusemre Belediyesi’nin çiftçilere yönelik sunacağı hizmetin yapımcı firması ise bilgilendirme de bulundu; “Yunusemre Belediyesi tarafından buraya çiftçilerin kullanmaları için boşaltma-yükleme rampası, ardından da tonajlı kantar yapılacak. Çiftçiler ürünlerini getirdiği zaman önce kantara götürecekler, ardından ürünlerini rampadan kamyonlara boşaltarak uzun süreli yapacakları işlerini 10 dakikalık kısa bir sürede tamamlayacaklar. Çiftçi zamandan kazanacak hizmetten faydalanacak” dedi.
 
RAMPAYA EĞİM KAZANDIRILMASINI İSTİYORLAR
Yapılan yükleme-boşaltma rampasının devrik olmamasının dolayı zor anlar yaşadıklarını belirten çiftçiler;
 “Belediyemiz boşaltma yükleme rampası yaptı bu bizim büyük bir ihtiyacımızdı. Ancak rampa üzerinde eğim olmadığı için kendi ellerimizle boşaltma yapmak zorunda kalıyoruz.Buda bizim için zaman kaybımıza neden oluyor.  Rampanın bir kısmı yüksek olsaydı yük olan taşımaların kapakları açıldığında hemen kendiliğinden boşalır bizlerde işimizin başına dönerdik. Zaman kaybından kurtulurduk, böyle olduğu için gerek yakıt gerekse zaman kaybımız çok oluyor düzeltilmesini istiyoruz” dediler…
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.