DARI HASADI SONRASI ANIZ YANGINLARI ARTTI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2017 - 09:48, Güncelleme: 13.10.2017 - 09:48
 

DARI HASADI SONRASI ANIZ YANGINLARI ARTTI

Anız yakmak yasak olmasına rağmen Manisa ovasında darı hasadı sonrasında yasaklara rağmen anızları yakınca Manisa Ovası dumanlar altında kaldı..
HABER TURAN IŞIK Hububat ve Darı hasadı sonrası ovadaki anızlar yakılıyor, dumanları yerleşim alanlarını tehdit ediyor. Manisa ovasında her yıl olduğu gibi darı hasadı ardından anız yangınları da artmaya başladı. Yasak olmasına ve cezaların verilmesine rağmen çiftçiler bildiğini yapıyor ve anızlarını yakmayı sürdürüyor. Yakılan anızlar dan yükselen dumanlar rüzgarında etkisiyle yerlerim alanlarını tehdit ediyor, bir anda geniş alana yayılan anız yangını temiz havamızı kirletiyor. Vatandaşlar yetkililere seslenerek, anız yakmanın tamamen yasaklanmasını istediler. Anızlar yakılınca temiz hava kirletiliyor şehri duman kapladı Manisa ovasında hububat ve mısır hasadı ardından anızlar yakılınca dumanları yerleşim alanlarını tehdit ediyor, sabahın erken saatlerinde, geceleri anızlardan yükselen dumanlar Manisa üzerinde kara bulutlar oluşturdu, temiz hava alalım derken dumanları solumak zorunda kalıyoruz.      
Anız yakmak yasak olmasına rağmen Manisa ovasında darı hasadı sonrasında yasaklara rağmen anızları yakınca Manisa Ovası dumanlar altında kaldı..
HABER
TURAN IŞIK


Hububat ve Darı hasadı sonrası ovadaki anızlar yakılıyor, dumanları yerleşim alanlarını tehdit ediyor. Manisa ovasında her yıl olduğu gibi darı hasadı ardından anız yangınları da artmaya başladı. Yasak olmasına ve cezaların verilmesine rağmen çiftçiler bildiğini yapıyor ve anızlarını yakmayı sürdürüyor. Yakılan anızlar dan yükselen dumanlar rüzgarında etkisiyle yerlerim alanlarını tehdit ediyor, bir anda geniş alana yayılan anız yangını temiz havamızı kirletiyor. Vatandaşlar yetkililere seslenerek, anız yakmanın tamamen yasaklanmasını istediler.


Anızlar yakılınca temiz hava kirletiliyor şehri duman kapladı
Manisa ovasında hububat ve mısır hasadı ardından anızlar yakılınca dumanları yerleşim alanlarını tehdit ediyor, sabahın erken saatlerinde, geceleri anızlardan yükselen dumanlar Manisa üzerinde kara bulutlar oluşturdu, temiz hava alalım derken dumanları solumak zorunda kalıyoruz.  
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.