DENGE YAZDI YETKİLİLER DİKKATE ALDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 10:21, Güncelleme: 09.11.2016 - 10:21
 

DENGE YAZDI YETKİLİLER DİKKATE ALDI

Uzun yıllardan beri, toplu taşıma araç şoförlerinin kabusu olan ‘Ulu Camii yol güzergahı’ bu sefer de, Manisalı vatandaşın çilesi olmaya başlamıştı. İlgili kurumlar, güzergahta iyileştirme çalışmalarının yapıldığını ve birkaç gün içerisinde sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.
Caner KILIÇ- Gazetemiz, geçtiğimiz hafta yağan hafif yağmurda bile toplu taşıma araçlarını yol ortasında mahsur bırakan ‘5 numara yol güzergahı’nı konu alarak, Manisalıların çilesi olduğunu sayfalarına taşımıştı. Hat yolcuları; bir haftadan beri Ulu Cami güzergahını kapatan sorunun ortadan kaldırılamadığından şikayet ederek, yetkilileri göreve çağırmıştı. Konu hakkında Manisa Ulaşım A.Ş. (MANULAŞ) kendilerinin de bu sorunun çözülmesini beklediklerini ve biran önce güzergah yolcularına hizmet vermeye devam etmek istediklerini belirtti.   GÜZERGAHTA İYİLEŞTİRMELER YAPILIYOR Sorunun biran önce halledilmesi için çalışmaların başlatıldığını kaydeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ise, çok kısa bir süre içerisinde çözüleceğini vurguladı. Demir;“Orada MASKİ’nin çalışması var. Önceki gün arkadaşlarımız bölgeye gitti, inceleme yaptı. Talimatlar verildi, çalışmalar başladı. İyileştirilme yapılacak. MASKİ çalışmaları devam ettiği için güzergahı kullanamadık. Bir takım iyileştirmeler yapılırken, bir takım da mağduriyetler istenmeden yaşanıyor.” diye konuştu.   NE OLMUŞTU? Uzun yıllardan beri, toplu taşıma araç şoförlerinin kabusu olan ‘Ulu Camii yol güzergahı’ bu sefer de, yaklaşık bir hafta önce Manisalı vatandaşın çilesi olmaya başlamıştı. Geçtiğimiz hafta hafif yağan bir yağmur sonrası, 5 Numaralı halk otobüsleri, o güzergahta mahsur kalmıştı. Yoluna devam edemeyen toplu taşıma aracı çekici yardımı ile bölgeden kaldırılmıştı. Ardından yetkililerce ‘İkinci bir talimata kadar güzergahı kullanmayın!’ uyarısı yapılmış ve toplu taşıma araçları, yeni bir güzergah belirlemek zorunda kalmıştı. Bu da Ulu Cami güzergahında oturan vatandaşların çilesi olmuştu. Spil Dağı’nın kuzey eteklerinden şehre hakim bir konumda uzanan Ulu Cami Yolu ve Toplu taşıma araçlarının geçtiği Ulu Cami Güzergahı bir haftadır kullanılamıyordu. Civarda yaşayan halk ise en az bir kilometre mesafeyi yürüdükten sonra, toplu taşıma araçlarını kullanabiliyordu. Vatandaşlar bu çilenin bir an önce sonlandırılması için yetkilileri göreve davet etmişti.   
Uzun yıllardan beri, toplu taşıma araç şoförlerinin kabusu olan ‘Ulu Camii yol güzergahı’ bu sefer de, Manisalı vatandaşın çilesi olmaya başlamıştı. İlgili kurumlar, güzergahta iyileştirme çalışmalarının yapıldığını ve birkaç gün içerisinde sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.
Caner KILIÇ- Gazetemiz, geçtiğimiz hafta yağan hafif yağmurda bile toplu taşıma araçlarını yol ortasında mahsur bırakan ‘5 numara yol güzergahı’nı konu alarak, Manisalıların çilesi olduğunu sayfalarına taşımıştı. Hat yolcuları; bir haftadan beri Ulu Cami güzergahını kapatan sorunun ortadan kaldırılamadığından şikayet ederek, yetkilileri göreve çağırmıştı. Konu hakkında Manisa Ulaşım A.Ş. (MANULAŞ) kendilerinin de bu sorunun çözülmesini beklediklerini ve biran önce güzergah yolcularına hizmet vermeye devam etmek istediklerini belirtti.
 
GÜZERGAHTA İYİLEŞTİRMELER YAPILIYOR
Sorunun biran önce halledilmesi için çalışmaların başlatıldığını kaydeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ise, çok kısa bir süre içerisinde çözüleceğini vurguladı. Demir;“Orada MASKİ’nin çalışması var. Önceki gün arkadaşlarımız bölgeye gitti, inceleme yaptı. Talimatlar verildi, çalışmalar başladı. İyileştirilme yapılacak. MASKİ çalışmaları devam ettiği için güzergahı kullanamadık. Bir takım iyileştirmeler yapılırken, bir takım da mağduriyetler istenmeden yaşanıyor.” diye konuştu.
 
NE OLMUŞTU?
Uzun yıllardan beri, toplu taşıma araç şoförlerinin kabusu olan ‘Ulu Camii yol güzergahı’ bu sefer de, yaklaşık bir hafta önce Manisalı vatandaşın çilesi olmaya başlamıştı. Geçtiğimiz hafta hafif yağan bir yağmur sonrası, 5 Numaralı halk otobüsleri, o güzergahta mahsur kalmıştı. Yoluna devam edemeyen toplu taşıma aracı çekici yardımı ile bölgeden kaldırılmıştı. Ardından yetkililerce ‘İkinci bir talimata kadar güzergahı kullanmayın!’ uyarısı yapılmış ve toplu taşıma araçları, yeni bir güzergah belirlemek zorunda kalmıştı. Bu da Ulu Cami güzergahında oturan vatandaşların çilesi olmuştu. Spil Dağı’nın kuzey eteklerinden şehre hakim bir konumda uzanan Ulu Cami Yolu ve Toplu taşıma araçlarının geçtiği Ulu Cami Güzergahı bir haftadır kullanılamıyordu. Civarda yaşayan halk ise en az bir kilometre mesafeyi yürüdükten sonra, toplu taşıma araçlarını kullanabiliyordu. Vatandaşlar bu çilenin bir an önce sonlandırılması için yetkilileri göreve davet etmişti. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.