DENİZ AKVARYUMUNA YOĞUN TALEP

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2017 - 08:19, Güncelleme: 13.02.2017 - 08:19
 

DENİZ AKVARYUMUNA YOĞUN TALEP

Manisa’da deniz akvaryumu ekipmanları ile tropik balık çeşitleri satışı yapan bir esnaf, evlerde ve iş yerlerinde akvaryum kültürünün yeniden canlandığını dile getirdi.
HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa’da 2008 yılından bu yana kişiye özel akvaryum tasarımları ve okyanus ürünleri tedarikçiliği yapan İlyas Özdem, eşi Aslı Özdem ile birlikte Manisalı vatandaşların son zamanlarda evlerinde ve iş yerlerinde dekor amaçlı olarak deniz akvaryumu tercih ettiklerini söyledi. “DENİZ TABANINDAKİ KUMDAN TUTUN DA DENİZDEKİ MERCAN, BİTKİ, VE OMURGASIZ CANLILARA KADAR HEPSİ MEVCUT” Özdem çifti, 2012 yılından beri Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Şehitler İlköğretim Okulu yan sokağında hizmet verdiklerinin ve Manisa’da deniz akvaryumu konusunda başka bir rakiplerinin olmadığının altını çizerek şunları söyledi; “ Deniz akvaryumu, içi son derece egzotik ve tropik gerçek deniz canlılarıyla dolu bir akvaryumdur. Son günlerde vatandaşlar deniz tabanındaki kumdan tutun da denizdeki mercan, bitki ve omurgasız canlıların içinde yaşadığı yapay deniz ortamını evlerinde hobi ve stres atma amaçlı olarak tercih ediyorlar. Biz de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda sipariş verdikleri ölçü ve ebatlara göre tasarımlar yapıyoruz. Uzun yıllardan beri Manisa’da bu işi iddialı olarak yapmaktayız. İşletmemiz de tuzlu su okyanus akvaryumları ve tatlı su akvaryumlarının kurulumu, bakımı yurtdışından getirdiğimiz mercan ve balıklarımızın ayrıca akvaryum ekipmanlarının satışını yapmaktayız. Bünyemizde dünyanın çeşitli bölgelerinden tedarik ettiğimiz yüzlerce çeşit tropik ve egzotik canlı türleri var. Deniz akvaryumu için A’dan Z’ye ne gerekiyorsa Manisa’da biz temin ediyoruz. Bir deniz akvaryumunu Palyaço balıkları, Teng balıkları, Melek balıkları, diğer vahşi türler, omurgasız canlılar, mercanlar, karidesler, yengeç türleri, okyanus kumları, özel okyanus tuzları, deniz kayaları ile dolduracak şekilde müşterilerimizin tercihleri doğrultusunda kullanıma hazırlıyoruz.” TÜM TÜRKİYE’YE ONLİNE SATIŞ HİZMETİ İnternet üzerinden alışveriş imkanlarının bulunduğunu belirten Özdem sözlerine şöyle devam etti; “Firmamız tüm Türkiye’ye internet üzerinden online satış sistemiyle de hizmet vermektedir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun müşterilerimiz bizlere online sipariş ile istediği ürünü almak için www.denizakvaryumu.com adresinden ulaşıp sipariş geçebilirler.” dedi.      
Manisa’da deniz akvaryumu ekipmanları ile tropik balık çeşitleri satışı yapan bir esnaf, evlerde ve iş yerlerinde akvaryum kültürünün yeniden canlandığını dile getirdi.
HABER
MUSTAFA ATADİL 


Manisa’da 2008 yılından bu yana kişiye özel akvaryum tasarımları ve okyanus ürünleri tedarikçiliği yapan İlyas Özdem, eşi Aslı Özdem ile birlikte Manisalı vatandaşların son zamanlarda evlerinde ve iş yerlerinde dekor amaçlı olarak deniz akvaryumu tercih ettiklerini söyledi.

“DENİZ TABANINDAKİ KUMDAN TUTUN DA DENİZDEKİ MERCAN, BİTKİ, VE OMURGASIZ CANLILARA KADAR HEPSİ MEVCUT”
Özdem çifti, 2012 yılından beri Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Şehitler İlköğretim Okulu yan sokağında hizmet verdiklerinin ve Manisa’da deniz akvaryumu konusunda başka bir rakiplerinin olmadığının altını çizerek şunları söyledi; “ Deniz akvaryumu, içi son derece egzotik ve tropik gerçek deniz canlılarıyla dolu bir akvaryumdur. Son günlerde vatandaşlar deniz tabanındaki kumdan tutun da denizdeki mercan, bitki ve omurgasız canlıların içinde yaşadığı yapay deniz ortamını evlerinde hobi ve stres atma amaçlı olarak tercih ediyorlar. Biz de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda sipariş verdikleri ölçü ve ebatlara göre tasarımlar yapıyoruz. Uzun yıllardan beri Manisa’da bu işi iddialı olarak yapmaktayız. İşletmemiz de tuzlu su okyanus akvaryumları ve tatlı su akvaryumlarının kurulumu, bakımı yurtdışından getirdiğimiz mercan ve balıklarımızın ayrıca akvaryum ekipmanlarının satışını yapmaktayız. Bünyemizde dünyanın çeşitli bölgelerinden tedarik ettiğimiz yüzlerce çeşit tropik ve egzotik canlı türleri var. Deniz akvaryumu için A’dan Z’ye ne gerekiyorsa Manisa’da biz temin ediyoruz. Bir deniz akvaryumunu Palyaço balıkları, Teng balıkları, Melek balıkları, diğer vahşi türler, omurgasız canlılar, mercanlar, karidesler, yengeç türleri, okyanus kumları, özel okyanus tuzları, deniz kayaları ile dolduracak şekilde müşterilerimizin tercihleri doğrultusunda kullanıma hazırlıyoruz.”

TÜM TÜRKİYE’YE ONLİNE SATIŞ HİZMETİ
İnternet üzerinden alışveriş imkanlarının bulunduğunu belirten Özdem sözlerine şöyle devam etti; “Firmamız tüm Türkiye’ye internet üzerinden online satış sistemiyle de hizmet vermektedir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun müşterilerimiz bizlere online sipariş ile istediği ürünü almak için www.denizakvaryumu.com adresinden ulaşıp sipariş geçebilirler.” dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.