DURU VE İLİK NAKLİ BEKLEYEN BİNLERCE ÇOCUK DONÖR BEKLİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2017 - 09:34, Güncelleme: 15.08.2017 - 09:34
 

DURU VE İLİK NAKLİ BEKLEYEN BİNLERCE ÇOCUK DONÖR BEKLİYOR

Manisa’da, Dayı ailesinin 4 aylık bebekleri Duru’ya geçtiğimiz ay ‘lösemi’ teşhisi konuldu. Minik Duru şuanda İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde kendisine hayat verecek donör için Kızılay’dan yardım bekliyor.
Özel Haber Asude ONAR Manisa’da, 4 ay önce minik kızları Duru’yu kucaklarına alan Dayı ailesinin, bebeklerine konulan lösemi teşhisi ile dünyaları yıkıldı. 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde teşhisi konulan 4 aylık Duru’unun tedavisi devam ediyor. Anne Daye Özcan Dayı ve baba Ozan Dayı, minik kızlarının hayata tutunması için elinden geleni yapıyor. Duru’nun yanı sıra, ilik nakli için donör bekleyen binlerce çocuk adına yardım talebinde bulunan acılı aile, şu sözlerle bir umut bekliyor; “Duru’muz 4 aylık. 1 ay önce 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde lösemi teşhisi konuldu ve tedavimiz devam ediyor. Kızımızın tedavi sürecinin devamında ilik nakli olması şart. Duru ve ilik nakli için uygun donör bekleyen binlerce çocuk adına Kızılay’a sadece 3 tüp kan ile kök hücre donörlüğü başvurusunda bulunmak gerekiyor. Meleğimizin iyileşme şansı sizin duyarlı vatandaşlarımızın merhametine, zaman ayırmasına bağlı. Bu umut ışığının bizlere can olmasını diliyoruz. Kızımızın bu hastalığı yeneceğinden hiç şüphe etmeden dua bekliyoruz. Umarım uygun donörün bulmasında bize destek olunur.”
Manisa’da, Dayı ailesinin 4 aylık bebekleri Duru’ya geçtiğimiz ay ‘lösemi’ teşhisi konuldu. Minik Duru şuanda İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde kendisine hayat verecek donör için Kızılay’dan yardım bekliyor.
Özel Haber
Asude ONAR


Manisa’da, 4 ay önce minik kızları Duru’yu kucaklarına alan Dayı ailesinin, bebeklerine konulan lösemi teşhisi ile dünyaları yıkıldı. 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde teşhisi konulan 4 aylık Duru’unun tedavisi devam ediyor. Anne Daye Özcan Dayı ve baba Ozan Dayı, minik kızlarının hayata tutunması için elinden geleni yapıyor. Duru’nun yanı sıra, ilik nakli için donör bekleyen binlerce çocuk adına yardım talebinde bulunan acılı aile, şu sözlerle bir umut bekliyor; “Duru’muz 4 aylık. 1 ay önce 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde lösemi teşhisi konuldu ve tedavimiz devam ediyor. Kızımızın tedavi sürecinin devamında ilik nakli olması şart. Duru ve ilik nakli için uygun donör bekleyen binlerce çocuk adına Kızılay’a sadece 3 tüp kan ile kök hücre donörlüğü başvurusunda bulunmak gerekiyor. Meleğimizin iyileşme şansı sizin duyarlı vatandaşlarımızın merhametine, zaman ayırmasına bağlı. Bu umut ışığının bizlere can olmasını diliyoruz. Kızımızın bu hastalığı yeneceğinden hiç şüphe etmeden dua bekliyoruz. Umarım uygun donörün bulmasında bize destek olunur.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.