'EVLERİMİZDE DURAMIYORUZ'

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2017 - 13:04, Güncelleme: 14.08.2017 - 13:04
 

'EVLERİMİZDE DURAMIYORUZ'

Manisa’da, Öğretmenevi kavşak çalışmaları nedeniyle, İstasyon Caddesindeki bakımsızlıktan ve yapılmayan temizlikten dolayı mağdur olduklarını belirten Peker Mahallesi sakinleri; "En azından caddeyi temizlesinler. Rögarlar tıkalı, evlerimizi yağmurda su basıyor." diyerek yetkililere seslendiler.
HABER TURAN IŞIK Manisa’da, Öğretmenevi kavşak çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi kısmen kapatıldı. Çalışmaları nedeniyle İstasyon Caddesi, istasyon kavşağından itibaren araç trafiğine kapatıldı. Ancak bazı fırsatçı sürücüler, beton bariyerler arsından geçerek bu yolu kullanmaya çalışınca toz duman mahalleliyi rahatsız etmeye başladı. Temizlik yapılmadığını, kuru yapraklardan dolayı rögarların tıkandığını söyleyen vatandaşlar ise, mahallelerinin toz duman içinde kaldığını, oluşan kokudan duramadıklarını söyledi. “EVİMİZDEN ÇIKAMIYORUZ” Mahalle sakinleri yetkililerine seslenerek şu sözlere yer verdiler; “Evet, kavşak çalışmalarını benimsiyoruz ancak istasyon caddesinde ne temizlik var nede bakım. Araçlar bakımsızlıktan kurumaya başladı. Kuruyan yapraklar rögarları tıkadı, koku çevreyi sardı, ilaçlama yapılmıyor, her taraf sinek dolu. Evimizden çıkamıyoruz. Geçtiğimiz gün yağmurlardan dolayı alt katları su bastı. Hiçbir temizlik yapılmıyor, yolun Öğretmenevi ve İstasyon kavşağından itibaren kapalı olmasına rağmen araçlar sürekli bu tozlu yolu kullanıyor. Belediyemizden en azından bu istasyon caddesinde temizlik yapmasını, ağaçları sulamasını, rögarların tıkanmaması için yaprakları temizlemesini istiyoruz.”
Manisa’da, Öğretmenevi kavşak çalışmaları nedeniyle, İstasyon Caddesindeki bakımsızlıktan ve yapılmayan temizlikten dolayı mağdur olduklarını belirten Peker Mahallesi sakinleri; "En azından caddeyi temizlesinler. Rögarlar tıkalı, evlerimizi yağmurda su basıyor." diyerek yetkililere seslendiler.

HABER
TURAN IŞIK


Manisa’da, Öğretmenevi kavşak çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi kısmen kapatıldı. Çalışmaları nedeniyle İstasyon Caddesi, istasyon kavşağından itibaren araç trafiğine kapatıldı. Ancak bazı fırsatçı sürücüler, beton bariyerler arsından geçerek bu yolu kullanmaya çalışınca toz duman mahalleliyi rahatsız etmeye başladı. Temizlik yapılmadığını, kuru yapraklardan dolayı rögarların tıkandığını söyleyen vatandaşlar ise, mahallelerinin toz duman içinde kaldığını, oluşan kokudan duramadıklarını söyledi.

“EVİMİZDEN ÇIKAMIYORUZ”
Mahalle sakinleri yetkililerine seslenerek şu sözlere yer verdiler; “Evet, kavşak çalışmalarını benimsiyoruz ancak istasyon caddesinde ne temizlik var nede bakım. Araçlar bakımsızlıktan kurumaya başladı. Kuruyan yapraklar rögarları tıkadı, koku çevreyi sardı, ilaçlama yapılmıyor, her taraf sinek dolu. Evimizden çıkamıyoruz. Geçtiğimiz gün yağmurlardan dolayı alt katları su bastı. Hiçbir temizlik yapılmıyor, yolun Öğretmenevi ve İstasyon kavşağından itibaren kapalı olmasına rağmen araçlar sürekli bu tozlu yolu kullanıyor. Belediyemizden en azından bu istasyon caddesinde temizlik yapmasını, ağaçları sulamasını, rögarların tıkanmaması için yaprakları temizlemesini istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.