GENÇ SANATÇI MANİSA’YI RENKLENDİRİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 09:34, Güncelleme: 25.11.2016 - 09:34
 

GENÇ SANATÇI MANİSA’YI RENKLENDİRİYOR

Manisa’da yaptığı Fresk sanatıyla, şehrin bir çok bölgesinde estetik izler bırakan Üniversite öğrencisi Zühal Arslan hem para kazanıyor hem de Manisa’ya sanat eserleri kazandırıyor.
Manisa’nın Yunusemre ve Şehzadeler İlçelerinde Taziye Evleri ve elektrik trafo yapılarını daha estetik bir görünüme kavuşturmak için uygulanan Fresk sanatı (Islak kireç ve sıva üzerine yapılan renkli boya sanatı)  üniversiteli Zühal’in hünerli elleriyle gerçekleştiriliyor. Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğrenim gören 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Zühal Arslan, Yunusemre ve Şehzadeler İlçelerinde bir çok Taziye Evi ve elektrik trafo binalarına estetik verdi. 3 yıl önce üniversite okumak için Manisa’ya gelen Zühal Arslan’ın bu yeteneği belediyeler tarafından keşfedilince okul hayatının yanı sıra iş hayatına da atılmak zorunda kalmış. İcra ettiği duvar boyama sanatını severek yaptığını söyleyen Zühal Arslan maddiyatın kendisi için ikinci planda olduğunu dile getirdi. Şu anda Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesinde inşası devam eden  Taziye Evi duvarlarını boyayan Arslan “3 yıl önce Manisa’ya üniversite okumak için geldim. İlgi duyduğum Fresk sanatımın olduğunu yakın arkadaşlarım Beledeyilere söyleyince bende gelen teklifleri değerlendirdim. Manisa’da yaklaşık 2 yıldan bu yana bir çok esere imza mı attım. Şehzadeler İlçesinde bulunan Ulupark çocuk parkı yanındaki trafo binası,Akpınar Mahallesindeki trafo ve Taziye Evi yapıları,Gördes ve Turgutlu gibi İlçelerdeki yapılar olmak üzere bir çok duvara Fresk sanatımla estetik dokunuşlar yaptım. Manisa’ya bu şekilde hizmet etmekten çok memnunum, Sanatımı icra ederken aynı zamanda okul masraflarımı karşılamak adına kazandığım para beni gerçekten çok memnun ve tatmin ediyor. Ben Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.      
Manisa’da yaptığı Fresk sanatıyla, şehrin bir çok bölgesinde estetik izler bırakan Üniversite öğrencisi Zühal Arslan hem para kazanıyor hem de Manisa’ya sanat eserleri kazandırıyor.
Manisa’nın Yunusemre ve Şehzadeler İlçelerinde Taziye Evleri ve elektrik trafo yapılarını daha estetik bir görünüme kavuşturmak için uygulanan Fresk sanatı (Islak kireç ve sıva üzerine yapılan renkli boya sanatı)  üniversiteli Zühal’in hünerli elleriyle gerçekleştiriliyor. Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde öğrenim gören 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Zühal Arslan, Yunusemre ve Şehzadeler İlçelerinde bir çok Taziye Evi ve elektrik trafo binalarına estetik verdi.

3 yıl önce üniversite okumak için Manisa’ya gelen Zühal Arslan’ın bu yeteneği belediyeler tarafından keşfedilince okul hayatının yanı sıra iş hayatına da atılmak zorunda kalmış. İcra ettiği duvar boyama sanatını severek yaptığını söyleyen Zühal Arslan maddiyatın kendisi için ikinci planda olduğunu dile getirdi.

Şu anda Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesinde inşası devam eden  Taziye Evi duvarlarını boyayan Arslan “3 yıl önce Manisa’ya üniversite okumak için geldim. İlgi duyduğum Fresk sanatımın olduğunu yakın arkadaşlarım Beledeyilere söyleyince bende gelen teklifleri değerlendirdim. Manisa’da yaklaşık 2 yıldan bu yana bir çok esere imza mı attım. Şehzadeler İlçesinde bulunan Ulupark çocuk parkı yanındaki trafo binası,Akpınar Mahallesindeki trafo ve Taziye Evi yapıları,Gördes ve Turgutlu gibi İlçelerdeki yapılar olmak üzere bir çok duvara Fresk sanatımla estetik dokunuşlar yaptım.
Manisa’ya bu şekilde hizmet etmekten çok memnunum, Sanatımı icra ederken aynı zamanda okul masraflarımı karşılamak adına kazandığım para beni gerçekten çok memnun ve tatmin ediyor. Ben Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.