GİNSENG FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2017 - 09:00, Güncelleme: 03.10.2017 - 09:00
 

GİNSENG FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

Yalnız Kore’de yetişen Ginseng bitkisi, hem maddi hem manevi anlamda altın değerinde… Ginseng, daha çok fiziksel ve metalik dayanıklılığı artırmak, enerji düzeyini yükseltmek ve atletik yönünden performansı artırmak, stresten kurtulmak ve rahatlamak için kullanılıyor. Aktar Tolgahan Aydın,Ginseng’in kilogram fiyatının 600 Dolar olduğunu belirtti.
HABER CANER KILIÇ İnsan Bitkisi olarak bilinen Kore Kırmızı Ginseng Bitkisi, Uzak Doğu’dan yetişen ve aktarlarda en pahalı bitkiler arasında yer alıyor. Ginseng daha çok fiziksel ve metalik dayanıklılığı artırmak, enerji düzeyini yükseltmek ve atletik yönünden performansı artırmak için kullanıyor. Sters giderici ve rahatlatıcı etkiye sahip Ginseng bitkisi sadece Kore’de üretiliyor. Bağışıklık sistemini güçlendirici ve kolesterol düşürücü etkiye de sahip olan Ginseng aynı zamanda cinsel gücü de artıran bir etkiye sahip. Ginseng’in kalp, akciğer, sindirim sistemi organları, karaciğer ve böbrekler üzerinde oldukça etkili olduğu çok eski Çin kitaplarında da geçmekte. Fiyatı ise dudak uçuklatıyor. KİLOGRAM FİYATI 600 DOLAR Ginseng’in kilogram fiyatının 600 Dolar olduğunu belirten Aktar Tolgahan Aydın, “Ginseng’in bilinen birçok faydası var. Ginseng, hem maddi hem manevi anlamda altın değerinde bir bitkidir. Stres giderici, rahatlatıcı, enerji yükseltmek, yorgunluğu üzerinden atmak için faydalı bir bitkidir. Şuan kilogram fiyatı ise 600 Dolar civarındadır.” dedi. SAYISIZ FAYDALARI VAR Ginseng bitkisinin en pahalı bitkiler arasında olduğunu ifade eden Aktar Tolgahan Aydın, sayısız faydaları olduğunu da dile getirdi. Aydın; “Ginseng mevsim geçişlerinde, üzerimizde olan yorgunluğu alacak, bizi kuvvetlendirecek, bağışıklık sistemini güçlendirecek bir bitkidir. Yıllardır Kore’de kullanılan, Kore Red (kırmızı) Ginseng olarak bilinen bir bitki. Psikolojik rahatsızlıklarda, odaklanmayı arttırmada, ruh halini dengelemede etkilidir. İyi Ginseng yıllanmış olandır. Ortalama 30-40 yıl bekletilerek elde edilen bitkilerdir. Doğada dirençli olmasıyla bilinen Ginseng insanlar üzerinde de direnci ve kuvveti artırmada etkilidir. Çinlilerin de yoğun olarak geleneksel Çin tıbbında kullandığı, çok etkili bitkilerdendir. Ginseng Kore tekelinde üretiliyor."açıklamalarında bulundu. GÜN İÇERİSİNDE PERFORMANSI YÜKSELTİYOR Günde 3 öğün kullanıldığı takdirde, Ginseng’in gün içerisinde performansı yükselttiğinin altını çizen Tolgahan Aydın; “Ginseng bitkisinin kökünü dilimleyerek, toz haline getirerek, macun yaparak ve kaynatarak; suyunu içip veya macun yapabiliriz. Günde üç defa yemeklerden önce kullanılıyor. Akşam yemekten önce kullanıldığında da rahat bir uyku uyumamızı sağlıyor. Gün içerisinde performansımızı yükseltiyor. Özellikle yaklaşan kış aylarına girerken, bizi hastalıklara karşı dirençli olmaya hazırlayan en etkili bitkilerimizdendir. Bunalımda olan, psikolojik rahatsızlığı olan, stres altında olanların bu bitki sayesinde şifa bulduğunu biliyoruz.”diye konuştu.  
Yalnız Kore’de yetişen Ginseng bitkisi, hem maddi hem manevi anlamda altın değerinde… Ginseng, daha çok fiziksel ve metalik dayanıklılığı artırmak, enerji düzeyini yükseltmek ve atletik yönünden performansı artırmak, stresten kurtulmak ve rahatlamak için kullanılıyor. Aktar Tolgahan Aydın,Ginseng’in kilogram fiyatının 600 Dolar olduğunu belirtti.
HABER
CANER KILIÇ


İnsan Bitkisi olarak bilinen Kore Kırmızı Ginseng Bitkisi, Uzak Doğu’dan yetişen ve aktarlarda en pahalı bitkiler arasında yer alıyor. Ginseng daha çok fiziksel ve metalik dayanıklılığı artırmak, enerji düzeyini yükseltmek ve atletik yönünden performansı artırmak için kullanıyor. Sters giderici ve rahatlatıcı etkiye sahip Ginseng bitkisi sadece Kore’de üretiliyor. Bağışıklık sistemini güçlendirici ve kolesterol düşürücü etkiye de sahip olan Ginseng aynı zamanda cinsel gücü de artıran bir etkiye sahip. Ginseng’in kalp, akciğer, sindirim sistemi organları, karaciğer ve böbrekler üzerinde oldukça etkili olduğu çok eski Çin kitaplarında da geçmekte. Fiyatı ise dudak uçuklatıyor.




KİLOGRAM FİYATI 600 DOLAR
Ginseng’in kilogram fiyatının 600 Dolar olduğunu belirten Aktar Tolgahan Aydın, “Ginseng’in bilinen birçok faydası var. Ginseng, hem maddi hem manevi anlamda altın değerinde bir bitkidir. Stres giderici, rahatlatıcı, enerji yükseltmek, yorgunluğu üzerinden atmak için faydalı bir bitkidir. Şuan kilogram fiyatı ise 600 Dolar civarındadır.” dedi.

SAYISIZ FAYDALARI VAR
Ginseng bitkisinin en pahalı bitkiler arasında olduğunu ifade eden Aktar Tolgahan Aydın, sayısız faydaları olduğunu da dile getirdi. Aydın; “Ginseng mevsim geçişlerinde, üzerimizde olan yorgunluğu alacak, bizi kuvvetlendirecek, bağışıklık sistemini güçlendirecek bir bitkidir. Yıllardır Kore’de kullanılan, Kore Red (kırmızı) Ginseng olarak bilinen bir bitki. Psikolojik rahatsızlıklarda, odaklanmayı arttırmada, ruh halini dengelemede etkilidir. İyi Ginseng yıllanmış olandır. Ortalama 30-40 yıl bekletilerek elde edilen bitkilerdir. Doğada dirençli olmasıyla bilinen Ginseng insanlar üzerinde de direnci ve kuvveti artırmada etkilidir. Çinlilerin de yoğun olarak geleneksel Çin tıbbında kullandığı, çok etkili bitkilerdendir. Ginseng Kore tekelinde üretiliyor."açıklamalarında bulundu.



GÜN İÇERİSİNDE PERFORMANSI YÜKSELTİYOR
Günde 3 öğün kullanıldığı takdirde, Ginseng’in gün içerisinde performansı yükselttiğinin altını çizen Tolgahan Aydın; “Ginseng bitkisinin kökünü dilimleyerek, toz haline getirerek, macun yaparak ve kaynatarak; suyunu içip veya macun yapabiliriz. Günde üç defa yemeklerden önce kullanılıyor. Akşam yemekten önce kullanıldığında da rahat bir uyku uyumamızı sağlıyor. Gün içerisinde performansımızı yükseltiyor. Özellikle yaklaşan kış aylarına girerken, bizi hastalıklara karşı dirençli olmaya hazırlayan en etkili bitkilerimizdendir. Bunalımda olan, psikolojik rahatsızlığı olan, stres altında olanların bu bitki sayesinde şifa bulduğunu biliyoruz.”diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.