GÖRDES KADIN KOLLARI BİRİNCİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2017 - 09:04, Güncelleme: 07.02.2017 - 09:04
 

GÖRDES KADIN KOLLARI BİRİNCİ

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde 17 İlçede yapılan toplantılar ve faaliyetlerle ilgili istatistik bilgileri paylaştı.
HABER MUSTAFA ATADİL  Performans ortalamasında 17 ilçe arasında yapılan faaliyetler kapsamında birinciliği Gördes İlçe Kadın Kolları üstlenirken, merkez ilçelerden Şehzadeler İlçe Kadın Kolları 11'nci, Yunusemre İlçe Kadın Kolları ise 13'ncü sırada yer aldı. AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, geçtiğimiz ay içerisinde yapılan faaliyetlerin istatistiklerini paylaştı. Başkan Yaver gerçekleştirilen faaliyetler ve istişareler ile ilgili performans değerlendirmesi sonuçlarında merkez 2 ilçenin listenin geri sıralarında kaldığına dikkat çekti. "TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE ATILAN EMİN ADIMLAR İÇİN" Gördes İlçe Kadın Kolları Teşkilatının Ocak ayı içerisinde en çok faaliyet ve etkinlik yapan ilçe olduğunu söyleyen Yaver, sözlerine şöyle devam etti; " AK Kadınlar olarak göreve geldiğimiz günden beri Manisa’da gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Ziyaretler, toplantılar ve çeşitli ekinliklerle yaptığımız çalışmaları genel merkeze bildiriyoruz. Bu kapsamda genel merkez bizlere aylık olarak bir rapor sunuyor. 2017 yılının ilk ayında yapılan çalışmaları sizlerle paylaştık. Ördüğünüz üzere Gördes ilçemiz geçtiğimiz ay birinci çıktı. Önümüzdeki referandum süreci için sıkı bir çalışma içerisine girdik. Ben buradan gecesini gündüzüne katan mesai mefhumu tanımadan bu dava uğruna Türkiye'nin geleceğine atılan emin adımlar için çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.  
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde 17 İlçede yapılan toplantılar ve faaliyetlerle ilgili istatistik bilgileri paylaştı.
HABER
MUSTAFA ATADİL

 Performans ortalamasında 17 ilçe arasında yapılan faaliyetler kapsamında birinciliği Gördes İlçe Kadın Kolları üstlenirken, merkez ilçelerden Şehzadeler İlçe Kadın Kolları 11'nci, Yunusemre İlçe Kadın Kolları ise 13'ncü sırada yer aldı.
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, geçtiğimiz ay içerisinde yapılan faaliyetlerin istatistiklerini paylaştı. Başkan Yaver gerçekleştirilen faaliyetler ve istişareler ile ilgili performans değerlendirmesi sonuçlarında merkez 2 ilçenin listenin geri sıralarında kaldığına dikkat çekti.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE ATILAN EMİN ADIMLAR İÇİN"
Gördes İlçe Kadın Kolları Teşkilatının Ocak ayı içerisinde en çok faaliyet ve etkinlik yapan ilçe olduğunu söyleyen Yaver, sözlerine şöyle devam etti; " AK Kadınlar olarak göreve geldiğimiz günden beri Manisa’da gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Ziyaretler, toplantılar ve çeşitli ekinliklerle yaptığımız çalışmaları genel merkeze bildiriyoruz. Bu kapsamda genel merkez bizlere aylık olarak bir rapor sunuyor. 2017 yılının ilk ayında yapılan çalışmaları sizlerle paylaştık. Ördüğünüz üzere Gördes ilçemiz geçtiğimiz ay birinci çıktı. Önümüzdeki referandum süreci için sıkı bir çalışma içerisine girdik. Ben buradan gecesini gündüzüne katan mesai mefhumu tanımadan bu dava uğruna Türkiye'nin geleceğine atılan emin adımlar için çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.