HEM HESAPLI HEM KALİTELİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ YAKIŞIKLI MANAV

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 12:36, Güncelleme: 21.06.2018 - 12:36
 

HEM HESAPLI HEM KALİTELİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ YAKIŞIKLI MANAV

Uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle Manisalıların 1 numaralı tercihi haline gelen Yakışıklı Manav, aynı zamanda; bunaltıcı sıcaklarda serin bir alışveriş ortamı sunuyor. Yakışıklı Manav sahibi Nazif Şıktaşlılar, manavında satılan ürünlerin pazar fiyatlarıyla aynı olduğunu; hatta bazılarının pazardaki fiyatlarından daha ucuz olduğunu belirtti.
HABER ÖZLEM ŞAHİN Manisa’da uzun yıllar pazarcılık yaptıktan sonra, son 8 yıldır manav dükkanıyla hizmet veren Nazif Şıktaşlılar, babadan kalma bu mesleği devam ettirdiğini söyledi. Uygun fiyat ve kaliteli ürünleri sayesinde müşterilerin memnuiyetini kazandıklarını söyleyen Şıktaşlılar, yazın sıcağında serin bir alışveriş ortamı sunduklarını dile getirdi. Nazif Şıktaşlılar; “Buradan alışveriş yapan insanlar hem hesaplı hem de kaliteli sebze meyve almış oluyor. Müşterilerimiz  buraya gelince  kaliteli malları tek tek seçip alıyor. Kredi kartı da geçerli. Pazardaki ürünlerin fiyatlarıyla aynı. Hatta bazı mallarımız pazar yerinden daha ucuz. Mesela geçen gün kurulan Karaköy Pazarı’nda 6 liraya satılan domates, bende 4 lira. Marketlerde patates soğanın kilosu 5 buçuk 6 lira bizde 4 lira.  Ve daha kaliteli.” diye konuştu. “EVLERE SERVİS VE MEYVE SEPETİ HİZMETİMİZ VAR” Manisa’daki ünlü otellere, lüks kafelere, restoranlara ürün satışı yaptıklarını dile getiren Şıktaşlılar,  “Bunun dışında evlere de sipariş götürüyoruz. Kız istemede ve özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ‘meyve sepeti’ hizmeti de veriyoruz.”dedi. ​ “GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPIYORUM” Yakışıklı Manav’dan her zaman alışveriş yaptığını söyleyen Naci Ergüden; “ Fiyatlar pazarla aynı ve burada seçme imkanımız var. Gönül rahatlığıyla buradan alışveriş yaparak mahalle esnafına da destek vermiş oluyorum.” sözlerine yer verdi.  
Uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle Manisalıların 1 numaralı tercihi haline gelen Yakışıklı Manav, aynı zamanda; bunaltıcı sıcaklarda serin bir alışveriş ortamı sunuyor. Yakışıklı Manav sahibi Nazif Şıktaşlılar, manavında satılan ürünlerin pazar fiyatlarıyla aynı olduğunu; hatta bazılarının pazardaki fiyatlarından daha ucuz olduğunu belirtti.
HABER
ÖZLEM ŞAHİN

Manisa’da uzun yıllar pazarcılık yaptıktan sonra, son 8 yıldır manav dükkanıyla hizmet veren Nazif Şıktaşlılar, babadan kalma bu mesleği devam ettirdiğini söyledi. Uygun fiyat ve kaliteli ürünleri sayesinde müşterilerin memnuiyetini kazandıklarını söyleyen Şıktaşlılar, yazın sıcağında serin bir alışveriş ortamı sunduklarını dile getirdi. Nazif Şıktaşlılar; “Buradan alışveriş yapan insanlar hem hesaplı hem de kaliteli sebze meyve almış oluyor. Müşterilerimiz  buraya gelince  kaliteli malları tek tek seçip alıyor. Kredi kartı da geçerli. Pazardaki ürünlerin fiyatlarıyla aynı. Hatta bazı mallarımız pazar yerinden daha ucuz. Mesela geçen gün kurulan Karaköy Pazarı’nda 6 liraya satılan domates, bende 4 lira. Marketlerde patates soğanın kilosu 5 buçuk 6 lira bizde 4 lira.  Ve daha kaliteli.” diye konuştu.



“EVLERE SERVİS VE MEYVE SEPETİ HİZMETİMİZ VAR”
Manisa’daki ünlü otellere, lüks kafelere, restoranlara ürün satışı yaptıklarını dile getiren Şıktaşlılar,  “Bunun dışında evlere de sipariş götürüyoruz. Kız istemede ve özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ‘meyve sepeti’ hizmeti de veriyoruz.”dedi.



“GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPIYORUM”
Yakışıklı Manav’dan her zaman alışveriş yaptığını söyleyen Naci Ergüden; “ Fiyatlar pazarla aynı ve burada seçme imkanımız var. Gönül rahatlığıyla buradan alışveriş yaparak mahalle esnafına da destek vermiş oluyorum.” sözlerine yer verdi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.