HOROZKÖY ESKİ PAZAR YERİ MODERN PARK OLUYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 09:29, Güncelleme: 15.03.2017 - 09:29
 

HOROZKÖY ESKİ PAZAR YERİ MODERN PARK OLUYOR

Yunusemre Belediyesi tarafından, Horozköy Bölgesi'nde eski pazar yeri olarak bulunan çamlık alana halı saha, yürüyüş yolları, soysal tesisler ve oyun alanları bulunan bir modern park yapılıyor.
Yunusemre ilçesinde Horozköy Bölgesi olarak bilinen Atatürk, Fevzi Çakmak ve 50. Yıl mahallelerinin ortak alanı olarak bilinin eski Horozköy çamlık pazaryeri, artık modern park alanı olacak.   SOSYAL TESİSLER DE OLACAK Pazaryerinin Fevzi Çakmak mahallesindeki kapalı alana taşınmasının ardından boşalan çamlık alan, belediye tarafından park alanı olarak değerlendirilmesi planlandı. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çamlık pazaryerinde yaptığı çalışmalarla alana sentetik çim sahası, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kafeteryalar ve bazı sosyal tesisler yapılarak bu bölgenin en görkemli ve modern park alanı olacak. Eski pazaryerindeki park çalışmalarının iki ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.  
Yunusemre Belediyesi tarafından, Horozköy Bölgesi'nde eski pazar yeri olarak bulunan çamlık alana halı saha, yürüyüş yolları, soysal tesisler ve oyun alanları bulunan bir modern park yapılıyor.

Yunusemre ilçesinde Horozköy Bölgesi olarak bilinen Atatürk, Fevzi Çakmak ve 50. Yıl mahallelerinin ortak alanı olarak bilinin eski Horozköy çamlık pazaryeri, artık modern park alanı olacak.

 

SOSYAL TESİSLER DE OLACAK
Pazaryerinin Fevzi Çakmak mahallesindeki kapalı alana taşınmasının ardından boşalan çamlık alan, belediye tarafından park alanı olarak değerlendirilmesi planlandı. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çamlık pazaryerinde yaptığı çalışmalarla alana sentetik çim sahası, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kafeteryalar ve bazı sosyal tesisler yapılarak bu bölgenin en görkemli ve modern park alanı olacak.

Eski pazaryerindeki park çalışmalarının iki ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.