HURDA ARAÇLAR TİNERCİ YUVASI HALİNE GELDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2017 - 11:39, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:39
 

HURDA ARAÇLAR TİNERCİ YUVASI HALİNE GELDİ

Manisa’da, Kenan Evren Sanayi Sitesi esnafları, site içerisinde kaderine terk edilen hurda araçların kaldırılmasını istedi. Bazı esnaflar ve vatandaşlar tarafından gelişigüzel şekilde bırakılan kazalı hurda araçların, kendilerine her anlamda mağduriyet yaşattığını söyleyen sanayi esnafları, yetkilileri göreve çağırdı.
HABER MUSTAFA ATADİL Manisa’nın Yunusemre ilçesi Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisinde, gerek sanayi esnaflarının gerekse diğer vatandaşların kazalı ve hurda araçlarını gelişigüzel bırakması, esnafı canından bezdirdi. Sanayi sitesi içerisinde kendi araçlarını park edebilecek alanların tamamen kullanılmayan hurda araçlarla dolduğunu söyleyen esnaflar, atıl vaziyetteki araçların içerisinde geceleri madde bağımlılarının sabahladığının iddia ederek yetkili belediyelerin duruma el atmasını istediler.  “YETKİLİ KİM?” Daha önce şikayet ve isteklerini Yunusemre Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’ne ilettiklerini ama konuyla ilgili olumlu bir sonuç çıkmadığını söyleyen sanayi esnaflarından 52 yaşındaki Selami Bulut; “Bu atıl vaziyetteki hurda araçlar yüzünden kendi araçlarımızı park edecek yer bulamıyoruz. Burada ben ve diğer esnaf arkadaşlarım bu konuyla ilgili birçok kez Yunusemre Belediyesi’ne durumu bildirdik. Yunusemre Belediyesi de bize konuyla ilgili Büyükşehir’i aramamızı söyledi. Büyükşehir Belediyesi tekrar Yunusemre’ye yönlendirdi. Yani buraya bir türlü çözüm bulunamadı. Burası kimin sorumluluğundaysa gelip bu işe bir el atsınlar.” dedi. “UYUŞTURUCU BAĞIMLILARININ MESKENİ HALİNE GELDİ” Gece saatlerinde, atıl vaziyetteki hurda araçların içerisinde uyuşturucu bağımlılarının sabahladığını söyleyen bir başka esnaf Ahmet Kaplancan ise şöyle konuştu; “Burada sizin de gördüğünüz gibi yüzlerce kullanılmayan hurda araç var. Kimisi kaza yapıp bırakmış, kimisi parçalarını sökerek bırakmış, kimisi de tamir ettirmek için bekletiyor bu araçları. Bizim buraya müşterimiz geldiği zaman arabasını park edecek yer bulamıyoruz. Hatta kendi araçlarımızı bile park edecek yer bulamıyoruz. Burada sizlere atıl vaziyette kaderine ter edilmiş ve 10 yıldır bekleyen araçları gösterebilirim. Bazen gece saatlerine kadar mesai yapıyorum. Buradaki hurda araçlarda alkol alan, uyuşturucu madde kullanan birçok insan görüyorum. Sabahları dükkanı açmak için geldiğimizde her yere saçılmış alkol şişeleri temizliyoruz. Gerekli kurumlar bu işe el atsınlar, çok şikayetçiyiz.”
Manisa’da, Kenan Evren Sanayi Sitesi esnafları, site içerisinde kaderine terk edilen hurda araçların kaldırılmasını istedi. Bazı esnaflar ve vatandaşlar tarafından gelişigüzel şekilde bırakılan kazalı hurda araçların, kendilerine her anlamda mağduriyet yaşattığını söyleyen sanayi esnafları, yetkilileri göreve çağırdı.
HABER
MUSTAFA ATADİL

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisinde, gerek sanayi esnaflarının gerekse diğer vatandaşların kazalı ve hurda araçlarını gelişigüzel bırakması, esnafı canından bezdirdi. Sanayi sitesi içerisinde kendi araçlarını park edebilecek alanların tamamen kullanılmayan hurda araçlarla dolduğunu söyleyen esnaflar, atıl vaziyetteki araçların içerisinde geceleri madde bağımlılarının sabahladığının iddia ederek yetkili belediyelerin duruma el atmasını istediler. 



“YETKİLİ KİM?”
Daha önce şikayet ve isteklerini Yunusemre Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’ne ilettiklerini ama konuyla ilgili olumlu bir sonuç çıkmadığını söyleyen sanayi esnaflarından 52 yaşındaki Selami Bulut; “Bu atıl vaziyetteki hurda araçlar yüzünden kendi araçlarımızı park edecek yer bulamıyoruz. Burada ben ve diğer esnaf arkadaşlarım bu konuyla ilgili birçok kez Yunusemre Belediyesi’ne durumu bildirdik. Yunusemre Belediyesi de bize konuyla ilgili Büyükşehir’i aramamızı söyledi. Büyükşehir Belediyesi tekrar Yunusemre’ye yönlendirdi. Yani buraya bir türlü çözüm bulunamadı. Burası kimin sorumluluğundaysa gelip bu işe bir el atsınlar.” dedi.



“UYUŞTURUCU BAĞIMLILARININ MESKENİ HALİNE GELDİ”
Gece saatlerinde, atıl vaziyetteki hurda araçların içerisinde uyuşturucu bağımlılarının sabahladığını söyleyen bir başka esnaf Ahmet Kaplancan ise şöyle konuştu; “Burada sizin de gördüğünüz gibi yüzlerce kullanılmayan hurda araç var. Kimisi kaza yapıp bırakmış, kimisi parçalarını sökerek bırakmış, kimisi de tamir ettirmek için bekletiyor bu araçları. Bizim buraya müşterimiz geldiği zaman arabasını park edecek yer bulamıyoruz. Hatta kendi araçlarımızı bile park edecek yer bulamıyoruz. Burada sizlere atıl vaziyette kaderine ter edilmiş ve 10 yıldır bekleyen araçları gösterebilirim. Bazen gece saatlerine kadar mesai yapıyorum. Buradaki hurda araçlarda alkol alan, uyuşturucu madde kullanan birçok insan görüyorum. Sabahları dükkanı açmak için geldiğimizde her yere saçılmış alkol şişeleri temizliyoruz. Gerekli kurumlar bu işe el atsınlar, çok şikayetçiyiz.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.