İDAM YASASI REFERANDUMA GİDERSE EVET ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2017 - 13:00, Güncelleme: 01.03.2017 - 13:00
 

İDAM YASASI REFERANDUMA GİDERSE EVET ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Manisa ziyaretinde idam talebiyle ilgili parlamentodan sonuç çıkmadığı takdirde referanduma gidilebileceğini söylemişti.
HABER MUSTAFA ATADİL Konuyla ilgili görüşlerini gazetemize açıklayan MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Eğer idam yasası referanduma giderse evet çıkacağını düşünüyorum ama herhangi bir oran veremem" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Manisa’yı ziyaret etmiş ve Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenmişti. Erdoğan, yaptığı konuşmasında; “Ben şuna inanıyorum, idam talebi parlamentoya gelecek, eğer idam parlamentodan çıkmazsa referandum da yapabiliriz” diyerek vatandaşlara idamla ilgili önemli bir mesaj vermişti. “BİZ MHP OLARAK ZATEN BU İDAM YASASI KALDIRILDIĞI ZAMAN TEK 'HAYIR DİYEN PARTİYİZ” Cumhurbaşkanı’nın idamla ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatarak düşüncelerini açıklayan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "İdamla ilgili görüşlerini Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Grup Toplantısı'nda da belirtmişti. Toplumumuz idam cezasının geri getirilmesini istiyor. Biz de MHP olarak zaten bu idam yasası kaldırıldığı zaman tek 'hayır diyen partiyiz. MHP'nin dışındaki tüm partiler idamın kaldırılmasını istediler. Biz net tavrımızı hala daha devam ettiriyoruz. Referanduma gidilir gidilmez, ancak idamla ilgili konunun er ya da geç gündeme geleceğini düşünüyorum. Eğer idam yasası referanduma giderse evet çıkacağını düşünüyorum ama herhangi bir oran veremem" şeklinde konuştu.    
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Manisa ziyaretinde idam talebiyle ilgili parlamentodan sonuç çıkmadığı takdirde referanduma gidilebileceğini söylemişti.
HABER
MUSTAFA ATADİL

Konuyla ilgili görüşlerini gazetemize açıklayan MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Eğer idam yasası referanduma giderse evet çıkacağını düşünüyorum ama herhangi bir oran veremem" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Manisa’yı ziyaret etmiş ve Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenmişti. Erdoğan, yaptığı konuşmasında; “Ben şuna inanıyorum, idam talebi parlamentoya gelecek, eğer idam parlamentodan çıkmazsa referandum da yapabiliriz” diyerek vatandaşlara idamla ilgili önemli bir mesaj vermişti.

“BİZ MHP OLARAK ZATEN BU İDAM YASASI KALDIRILDIĞI ZAMAN TEK 'HAYIR DİYEN PARTİYİZ”
Cumhurbaşkanı’nın idamla ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatarak düşüncelerini açıklayan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "İdamla ilgili görüşlerini Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Grup Toplantısı'nda da belirtmişti. Toplumumuz idam cezasının geri getirilmesini istiyor. Biz de MHP olarak zaten bu idam yasası kaldırıldığı zaman tek 'hayır diyen partiyiz. MHP'nin dışındaki tüm partiler idamın kaldırılmasını istediler. Biz net tavrımızı hala daha devam ettiriyoruz. Referanduma gidilir gidilmez, ancak idamla ilgili konunun er ya da geç gündeme geleceğini düşünüyorum. Eğer idam yasası referanduma giderse evet çıkacağını düşünüyorum ama herhangi bir oran veremem" şeklinde konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.