İSMİ AÇIKLANMAYAN GELİR MÜKELLEFİ 5 MİLYON 686TL İLE BİRİNCİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2017 - 09:26, Güncelleme: 22.08.2017 - 09:26
 

İSMİ AÇIKLANMAYAN GELİR MÜKELLEFİ 5 MİLYON 686TL İLE BİRİNCİ

Geçtiğimiz günlerde 2016 yılı vergi mükelleflerine ait rekorlar açıklandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Kurumlar vergisi rekortmeninin bu yıl yine 41 milyon 986 bin lira ile Bosch Termoteknik olduğunu açıkladı.
Özel Haber Özlem UNCU Önceki yıllarda gelir vergisinde üst üste vergi rekortmenliğinde birinci sırada yer alan ve Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Eyüp Altan ile  Mustafa Altan Kardeşler, liderliği isminin açıklanmasını istemeyen yeni bir rekortmene kaptırdı. Kurumlar vergisi rekortmeni bu yıl yine 41 milyon 986 bin lira ile Bosch Termoteknik birinci oldu. İSMİ AÇIKLANMAYAN GELİR MÜKELLEFİ 5 MİLYON 686TL İLE BİRİNCİ Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan 2016 yılının kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri listesi ile ilgili Denge Gazetesi’ne özel açıklama yaptı.  Uzun yıllardır gelir vergisinde birinci olan Turgutlulu Eyyüp Altan ve Mustafa Altan kardeşler, bu yıl 2'inci ve 3'üncü oldu. 100 VERGİ MÜKELLEFİNDEN 43’Ü İSMİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEDİ Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurumlar vergisinde en yüksek vergiyi ödeyen rekortmenimiz, Bosch Termoteknik Isıtma Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş Bu şirketimiz bu yıl 35 Milyon 595 Bin’lik br tahakkukla en yüksek kurumlar vergisi mükellefimiz oldu. Yine 2.3.4.ve 5. Sırada olan mükelleflerimiz isimlerinin açıklanmasını arzu etmediler. Geçen yıl ödediği vergi ile 14. Sırada olan Schneider Elektrik , bu yıl ödediği 6.8 Milyonluk vergiyle 6. Sırada yer alıyor. 7. Sırada 4.3 Milyon ile Ünlü Ziraat Aletleri A.Ş bulunuyor. Bu mükellefimiz de geçen yıl 12. Sırada idi.  8 ve 9. Sıradaki mükelleflerimiz de isimlerinin açıklanmamasını istiyorlar. 10. Sırada da 3Milyonluk vergi ile Accell Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş yer alıyor. Bu mükellefimiz de geçen yıl 17. Sırada yer alıyordu. Diğer bir yandan Gelir vergisi Mükelleflerimizden bu yıl 1. Sırada yer alan vergi mükellefimiz de isminin saklı kalmasını istediği için açıklamıyoruz. Önceki yıllarda birinci sırada yer alan Mükellefimiz Salih Kozlu da 4. Sırada yer aldı. 2. Sırada ise Eyüp Altan 1.2 milyonluk vergi ile 2. Sırada yer alıyor. Mustafa Altan 1.1 Milyonluk vergi ile 3. sırada. 5.6.7.8.ve 9. Sıradaki gelir mükelleflerimiz isimlerini belirtmek istemediler. 10. Sıradaki gelir mükellefimiz de Gökhan Demirel, 10. Sırada yerini aldı” diye konuşarak  gelir ve kurumlar vergi rekortmenleri listesinin ilk on sıralamasını paylaştı. Yılmaz Çakan  rekortmenlerin bir kısmının ismini açıklamak istememesi dikkati çekti. Verilen rakamlara göre 100 vergi mükellefinden 43’ü isminin açıklanmasını istemedi.    
Geçtiğimiz günlerde 2016 yılı vergi mükelleflerine ait rekorlar açıklandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Kurumlar vergisi rekortmeninin bu yıl yine 41 milyon 986 bin lira ile Bosch Termoteknik olduğunu açıkladı.
Özel Haber
Özlem UNCU


Önceki yıllarda gelir vergisinde üst üste vergi rekortmenliğinde birinci sırada yer alan ve Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Eyüp Altan ile  Mustafa Altan Kardeşler, liderliği isminin açıklanmasını istemeyen yeni bir rekortmene kaptırdı. Kurumlar vergisi rekortmeni bu yıl yine 41 milyon 986 bin lira ile Bosch Termoteknik birinci oldu.

İSMİ AÇIKLANMAYAN GELİR MÜKELLEFİ 5 MİLYON 686TL İLE BİRİNCİ
Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan 2016 yılının kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri listesi ile ilgili Denge Gazetesi’ne özel açıklama yaptı.  Uzun yıllardır gelir vergisinde birinci olan Turgutlulu Eyyüp Altan ve Mustafa Altan kardeşler, bu yıl 2'inci ve 3'üncü oldu.

100 VERGİ MÜKELLEFİNDEN 43’Ü İSMİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEDİ
Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurumlar vergisinde en yüksek vergiyi ödeyen rekortmenimiz, Bosch Termoteknik Isıtma Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş Bu şirketimiz bu yıl 35 Milyon 595 Bin’lik br tahakkukla en yüksek kurumlar vergisi mükellefimiz oldu. Yine 2.3.4.ve 5. Sırada olan mükelleflerimiz isimlerinin açıklanmasını arzu etmediler. Geçen yıl ödediği vergi ile 14. Sırada olan Schneider Elektrik , bu yıl ödediği 6.8 Milyonluk vergiyle 6. Sırada yer alıyor. 7. Sırada 4.3 Milyon ile Ünlü Ziraat Aletleri A.Ş bulunuyor. Bu mükellefimiz de geçen yıl 12. Sırada idi.  8 ve 9. Sıradaki mükelleflerimiz de isimlerinin açıklanmamasını istiyorlar. 10. Sırada da 3Milyonluk vergi ile Accell Bisiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş yer alıyor. Bu mükellefimiz de geçen yıl 17. Sırada yer alıyordu. Diğer bir yandan Gelir vergisi Mükelleflerimizden bu yıl 1. Sırada yer alan vergi mükellefimiz de isminin saklı kalmasını istediği için açıklamıyoruz. Önceki yıllarda birinci sırada yer alan Mükellefimiz Salih Kozlu da 4. Sırada yer aldı. 2. Sırada ise Eyüp Altan 1.2 milyonluk vergi ile 2. Sırada yer alıyor. Mustafa Altan 1.1 Milyonluk vergi ile 3. sırada. 5.6.7.8.ve 9. Sıradaki gelir mükelleflerimiz isimlerini belirtmek istemediler. 10. Sıradaki gelir mükellefimiz de Gökhan Demirel, 10. Sırada yerini aldı” diye konuşarak  gelir ve kurumlar vergi rekortmenleri listesinin ilk on sıralamasını paylaştı. Yılmaz Çakan  rekortmenlerin bir kısmının ismini açıklamak istememesi dikkati çekti. Verilen rakamlara göre 100 vergi mükellefinden 43’ü isminin açıklanmasını istemedi.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
erol ağır
(23.08.2017 09:27 - #598)
vergi rekortmeni olur çünkü içinde hainlik yok.dürüst yönetiçiler var başlarında...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.