İSTEDİĞİ KAHVEYİ İÇEBİLMEK İÇİN KAHVE DÜKKANI AÇTI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2017 - 10:30, Güncelleme: 10.01.2017 - 10:30
 

İSTEDİĞİ KAHVEYİ İÇEBİLMEK İÇİN KAHVE DÜKKANI AÇTI

Manisa’da fotoğraf sanatçısı bir vatandaş, içmek istediği kahveyi yapabilecek bir kahve dükkanı bulamayınca kendisine kahve dükkanı açtı.
HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa’da 8 yıldır fotoğrafçılık yapan Samet Başbelen (33) adlı vatandaş, ünlü marka kahve lezzetlerini içmek istediğini fakat Manisa’da bunun mümkün olmadığını görünce kendine kahve dükkanı açtı. Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Arda Mahallesi’nde Pause Coffe adlı küçük bir kahve dükkanı açan Başbelen ; “Kesinlikle ticari bir amacım yok. Arkadaşlarım buraya kahvelerimi tatmaya gelsin benim için yeterli” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “GÜNDE 1 LİTRE KAHVE İÇİYORUM” “ Kahveyi çok seviyorum. Günde yaklaşık 1 litre kahve içiyorum. İşim gereği çok uykusuz ve yorgun olarak araç kullanmam gerektiğinden çok sık kahve tüketiyorum. Yol üstünde bulunan ünlü marka kahve zincirlerine sıklıkla uğrayarak molalar verip kaliteli kahveler içiyorum. Bazı ünlü kahve markalarının lezzetlerini Manisa’da bulamadığımdan dolayı kendim ve yakın dostlarım için bu dükkanı açtım. “AMACIM PARA KAZANMAK DEĞİL” Para kazanmak için bir gayem yok. Dünyada kullanılan 1.inci sınıf kalitede ve ünlü şube zincirlerine sahip markaların kullandığı kahveleri dükkanım da kendim yapıyorum. Bu dükkanı dostlarım ve yakın arkadaşlarımla rahatça vakit geçirip kitap okumak ve müzik dinlemek için kendi zevkimce tasarladım. Hiçbir ticari kaygım ve kazanç beklentim yok. “İSTEYEN OLDUĞUNDA ‘GEL AL GİT’ HİZMETİ VERİYORUM” Tabi ki bu özel kahvelerimin tadını merak eden,  isteyen olursa onlara satış yapıyorum. Sonuçta ticari olarak bütün belgelerim mevcut. Sizin de gördüğünüz gibi dükkanımın yeri çok ara sokak ve sapa bir yerde. Amacım gerçekten para kazanmak olsaydı gidip daha işlek bir yerde dükkan açardım. Merak eden insanlara ‘gel al git’ sistemiyle hizmet veriyorum. Manisalıların alışkın olmadığı bu satış sisteminde müşteri buraya gelerek istediği kahvenin siparişini bize veriyor. Bizde ağzı kapalı plastik büyük boy bardak üzerine müşterinin ismini yazıyoruz. Müşteri sadece 2 dakika bekledikten sonra siparişini alarak dükkandan çıkıyor ve yolda giderken sıcak kahvesini yudumluyor. Şimdi istediğim aroma ve lezzette kahveyi içebilmek için uzak mesafe bir şehre gitmeme gerek kalmadı, istediğim an kendi kahvemi yapıp içiyorum farklı lezzetteki ürünlerimin tadını merak edenler olursa dükkanıma bekliyorum. ”  
Manisa’da fotoğraf sanatçısı bir vatandaş, içmek istediği kahveyi yapabilecek bir kahve dükkanı bulamayınca kendisine kahve dükkanı açtı.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Manisa’da 8 yıldır fotoğrafçılık yapan Samet Başbelen (33) adlı vatandaş, ünlü marka kahve lezzetlerini içmek istediğini fakat Manisa’da bunun mümkün olmadığını görünce kendine kahve dükkanı açtı. Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Arda Mahallesi’nde Pause Coffe adlı küçük bir kahve dükkanı açan Başbelen ; “Kesinlikle ticari bir amacım yok. Arkadaşlarım buraya kahvelerimi tatmaya gelsin benim için yeterli” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“GÜNDE 1 LİTRE KAHVE İÇİYORUM”
“ Kahveyi çok seviyorum. Günde yaklaşık 1 litre kahve içiyorum. İşim gereği çok uykusuz ve yorgun olarak araç kullanmam gerektiğinden çok sık kahve tüketiyorum. Yol üstünde bulunan ünlü marka kahve zincirlerine sıklıkla uğrayarak molalar verip kaliteli kahveler içiyorum. Bazı ünlü kahve markalarının lezzetlerini Manisa’da bulamadığımdan dolayı kendim ve yakın dostlarım için bu dükkanı açtım.



“AMACIM PARA KAZANMAK DEĞİL”
Para kazanmak için bir gayem yok. Dünyada kullanılan 1.inci sınıf kalitede ve ünlü şube zincirlerine sahip markaların kullandığı kahveleri dükkanım da kendim yapıyorum. Bu dükkanı dostlarım ve yakın arkadaşlarımla rahatça vakit geçirip kitap okumak ve müzik dinlemek için kendi zevkimce tasarladım. Hiçbir ticari kaygım ve kazanç beklentim yok.



“İSTEYEN OLDUĞUNDA ‘GEL AL GİT’ HİZMETİ VERİYORUM”
Tabi ki bu özel kahvelerimin tadını merak eden,  isteyen olursa onlara satış yapıyorum. Sonuçta ticari olarak bütün belgelerim mevcut. Sizin de gördüğünüz gibi dükkanımın yeri çok ara sokak ve sapa bir yerde. Amacım gerçekten para kazanmak olsaydı gidip daha işlek bir yerde dükkan açardım. Merak eden insanlara ‘gel al git’ sistemiyle hizmet veriyorum. Manisalıların alışkın olmadığı bu satış sisteminde müşteri buraya gelerek istediği kahvenin siparişini bize veriyor. Bizde ağzı kapalı plastik büyük boy bardak üzerine müşterinin ismini yazıyoruz. Müşteri sadece 2 dakika bekledikten sonra siparişini alarak dükkandan çıkıyor ve yolda giderken sıcak kahvesini yudumluyor. Şimdi istediğim aroma ve lezzette kahveyi içebilmek için uzak mesafe bir şehre gitmeme gerek kalmadı, istediğim an kendi kahvemi yapıp içiyorum farklı lezzetteki ürünlerimin tadını merak edenler olursa dükkanıma bekliyorum. ”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.