KABİRLER KAYBOLDU!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2017 - 08:54, Güncelleme: 19.01.2017 - 08:54
 

KABİRLER KAYBOLDU!

Manisa’da günler süren yağmurlar sonrası, Kırtık Asri Mezarlığı alt kısımlarının sular altına kaldığını görüntülendi. Aşırı yağmurlardan dolayı yüksek kesimlerden gelen yağmur suları mezarlıkta kabirlerin, biriken sular altında kalmasına ve çökmesine neden oldu.
HABER TURAN IŞIK Günlerce Manisa’yı etkisi altına alan yağışlar sonrası, Kırtık Asri Mezarlığında inanılmaz görüntülerle karşı karşıya kalındı. Mezarlığın üst kısımlarında kum çakıl ve topraklar, yağmur sularıyla birlikte alt kısımlarda bulunan çok sayıda kabirlerin bulunduğu bölge ye sürüklendi, kabirler ise sular altında kaldı.   KABİRLER ÇÖKTÜ Yağmur sularının baskınlarına maruz kalan kabirlerden birçoğu çöktü, birçok kabrin ise sadece tahtaları dışarıda kaldı. Bazı kabir taşları bile çökmeden dolayı toprağa gömüldü. Mezarlığın üst bölgesinde, kabirlerin yapılması için dökülen kum ve çakıllar, yağmur suları ile birlikte alt kısımlara doğru sürüklenince kabirler, kum ve çakıllar altında adeta kayboldu. Yetkililerin ise bu yaşanan üzücü olaydan sonra nasıl bir önlem alacağı şimdiden merak konusu oldu.    
Manisa’da günler süren yağmurlar sonrası, Kırtık Asri Mezarlığı alt kısımlarının sular altına kaldığını görüntülendi. Aşırı yağmurlardan dolayı yüksek kesimlerden gelen yağmur suları mezarlıkta kabirlerin, biriken sular altında kalmasına ve çökmesine neden oldu.
HABER
TURAN IŞIK
Günlerce Manisa’yı etkisi altına alan yağışlar sonrası, Kırtık Asri Mezarlığında inanılmaz görüntülerle karşı karşıya kalındı. Mezarlığın üst kısımlarında kum çakıl ve topraklar, yağmur sularıyla birlikte alt kısımlarda bulunan çok sayıda kabirlerin bulunduğu bölge ye sürüklendi, kabirler ise sular altında kaldı.
 
KABİRLER ÇÖKTÜ
Yağmur sularının baskınlarına maruz kalan kabirlerden birçoğu çöktü, birçok kabrin ise sadece tahtaları dışarıda kaldı. Bazı kabir taşları bile çökmeden dolayı toprağa gömüldü. Mezarlığın üst bölgesinde, kabirlerin yapılması için dökülen kum ve çakıllar, yağmur suları ile birlikte alt kısımlara doğru sürüklenince kabirler, kum ve çakıllar altında adeta kayboldu. Yetkililerin ise bu yaşanan üzücü olaydan sonra nasıl bir önlem alacağı şimdiden merak konusu oldu.
 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.