MAHALLEYE TEHLİKELİ GİRİŞ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 10:12, Güncelleme: 13.03.2017 - 10:12
 

MAHALLEYE TEHLİKELİ GİRİŞ

Manisa'da, üst geçit olmadığı için vatandaşların kestirme yol olarak kullandıkları tren rayları, tehlikeye davetiye çıkarıyor.
  HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa'nın Şehzadeler İlçesinde, demiryolunun geçtiği mahallelerden birisi olan Barbaros Mahallesi sakinleri, yaya üst geçidi bulunmayan tren yolundan evlerine gidip gelebilmek için kendi buldukları yöntemlerle, tehlikeye adeta davetiye çıkarıyor. Tren yolu ile mahallenin girişini ayıran  demir parmaklıkları kırarak kendilerine kestirme yol açan mahalle sakinleri, günde defalarca raylar üzerinden karşıya geçerek, canlarını hiçe sayıyorlar. Daha önce yetkililer tarafından, demir parmaklıklarla yaya geçidine kapatılarak önlem alınan mahalle girişi, vatandaşların alternatif ama bir o kadar da tehlikeli bir çözüm yolu bulduğunu gözler önüne seriyor.
Manisa'da, üst geçit olmadığı için vatandaşların kestirme yol olarak kullandıkları tren rayları, tehlikeye davetiye çıkarıyor.
 
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Manisa'nın Şehzadeler İlçesinde, demiryolunun geçtiği mahallelerden birisi olan Barbaros Mahallesi sakinleri, yaya üst geçidi bulunmayan tren yolundan evlerine gidip gelebilmek için kendi buldukları yöntemlerle, tehlikeye adeta davetiye çıkarıyor. Tren yolu ile mahallenin girişini ayıran  demir parmaklıkları kırarak kendilerine kestirme yol açan mahalle sakinleri, günde defalarca raylar üzerinden karşıya geçerek, canlarını hiçe sayıyorlar. Daha önce yetkililer tarafından, demir parmaklıklarla yaya geçidine kapatılarak önlem alınan mahalle girişi, vatandaşların alternatif ama bir o kadar da tehlikeli bir çözüm yolu bulduğunu gözler önüne seriyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.