‘MANİSA’DA 5000 ÜYEYİ HEDEFLİYORUZ’

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2018 - 14:31, Güncelleme: 06.03.2018 - 14:31
 

‘MANİSA’DA 5000 ÜYEYİ HEDEFLİYORUZ’

Manisa’nın yükselen yıldızı 45 Park AVM’de açılışa sayılı günler kala, açılış heyecanı da arttı. Firmalar açılış öncesi AVM yönetimi ile tekrar bir araya gelmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de Manisa’da spor anlayışını değiştirecek olan Club Sportiva’nın işletmecileri oldu.
HABER ASUDE ONAR Manisa’nın yeni nesil buluşma noktası 45 Park AVM’nin Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tuncer ile Pazarlama ve Kiralamadan Sorumlu ismi Rıza Tuncer, geçtiğimiz gün 5000 üyeyi hedefleyen Club Sportiva ile bir araya geldi. İzmir’de 5 şubesi bulunan ve Türkiye’nin dört bir yanındaki sporseverler tarafından tanınan kulüp, Manisa’da ilk şubesini 45 Park AVM aracılığı ile açıyor. Manisa’nın dört bir yanında çok farklı etkinlikler yapacaklarını ve bunun için çok heyecanlı olduklarını belirten işletmeci Deniz Fidan; “Spor geçmişi olan biriyim. Dünya şampiyonluklarım var, spora gönülden bağlıyım. Manisa’da sporun tanımını değiştireceğiz. Biz alışılagelmiş spor salonu tanımını tamamen ortadan kaldırıyoruz. Manisa potansiyeli harika bir yer. Tabii ki spor salonunda yapılması gereken spor dalları da var ama biz spor salonunu doğaya taşıyoruz. Bazen bizi Kentpark’ta görebilirler, bazen şehrin ortasında, bazen de 45 Park AVM’nin bahçesinde. Manisa ile bir bütün haline gelip, çok güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz.”   “BİR HEDEFİMİZ VAR” Manisa’da yeni şube açacaklarını ilan ettikten sonra çok güzel tepkiler aldıklarını,Manisalılar tarafından kendilerine sosyal medya aracılığıyla mesajlar geldiğini belirten Fidan; “Manisalılar bizi, biz onları sabırsızlıkla bekliyoruz. Açılışa çok az kaldı. Hedeflerimiz büyük. 5000 üye hedefimiz var. Kendi potansiyelimizi bildiğimiz için böyle iddialı başlıyoruz. Herkesi Club Sportiva’nın etkinliklerine davet ediyorum.” dedi.    
Manisa’nın yükselen yıldızı 45 Park AVM’de açılışa sayılı günler kala, açılış heyecanı da arttı. Firmalar açılış öncesi AVM yönetimi ile tekrar bir araya gelmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de Manisa’da spor anlayışını değiştirecek olan Club Sportiva’nın işletmecileri oldu.
HABER
ASUDE ONAR


Manisa’nın yeni nesil buluşma noktası 45 Park AVM’nin Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tuncer ile Pazarlama ve Kiralamadan Sorumlu ismi Rıza Tuncer, geçtiğimiz gün 5000 üyeyi hedefleyen Club Sportiva ile bir araya geldi. İzmir’de 5 şubesi bulunan ve Türkiye’nin dört bir yanındaki sporseverler tarafından tanınan kulüp, Manisa’da ilk şubesini 45 Park AVM aracılığı ile açıyor. Manisa’nın dört bir yanında çok farklı etkinlikler yapacaklarını ve bunun için çok heyecanlı olduklarını belirten işletmeci Deniz Fidan; “Spor geçmişi olan biriyim. Dünya şampiyonluklarım var, spora gönülden bağlıyım. Manisa’da sporun tanımını değiştireceğiz. Biz alışılagelmiş spor salonu tanımını tamamen ortadan kaldırıyoruz. Manisa potansiyeli harika bir yer. Tabii ki spor salonunda yapılması gereken spor dalları da var ama biz spor salonunu doğaya taşıyoruz. Bazen bizi Kentpark’ta görebilirler, bazen şehrin ortasında, bazen de 45 Park AVM’nin bahçesinde. Manisa ile bir bütün haline gelip, çok güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz.”


 
“BİR HEDEFİMİZ VAR”

Manisa’da yeni şube açacaklarını ilan ettikten sonra çok güzel tepkiler aldıklarını,Manisalılar tarafından kendilerine sosyal medya aracılığıyla mesajlar geldiğini belirten Fidan; “Manisalılar bizi, biz onları sabırsızlıkla bekliyoruz. Açılışa çok az kaldı. Hedeflerimiz büyük. 5000 üye hedefimiz var. Kendi potansiyelimizi bildiğimiz için böyle iddialı başlıyoruz. Herkesi Club Sportiva’nın etkinliklerine davet ediyorum.” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.