MANİSA’YA İKİNCİ DOĞALGAZ HATTI GELİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2018 - 10:50, Güncelleme: 09.07.2018 - 10:50
 

MANİSA’YA İKİNCİ DOĞALGAZ HATTI GELİYOR

2006 yılında, Balıkesir-İzmir doğalgaz hattının Manisa üzerinden geçmesiyle, Manisa da doğalgazdan nasiplenmişti. Bu doğalgaz hattı Manisa’ya yeterli gelmeyince, ikinci bir hat için çalışmalara başlandı.
HABER TURAN IŞIK 2006 yılında getirilen doğalgaz hattı bölgeye yeterli gelmeyince, ikinci bir hat İzmir’in Aliağa ilçesindeki Petkim’den verilmesi için çalışmalar başlatıldı. 38 kilometrelik yeni hat çekilmesi için çelik borular getirildi. ÇELİK BORULAR OSMANİYE DEN GETİRİLİYOR Saha sorumlusu Hasan Doğan, Manisa’ya getirilecek olan ikinci doğalgaz hattıyla ilgili yaptığı açıklamalarında şu bilgileri verdi; “Osmaniye’deki fabrikadan 36 inçlik 1 metre çapında çelik borular Muradiye yakınlarında bulunan istasyona getirilmeye başlandı. Muradiye Mahallesi Bağyolu üzerinde bulunan doğalgaz ana dağıtım istasyonu yanına, ikinci bir istasyon yapılacak. Buradan itibaren, mevcut hata 10 metre paralelinde ikinci bir hat çekilecek ve borular Aliağa’ya kadar döşenecek."  DOĞALGAZ HATTI 7 AY DA TAMAMLANACAK Saha sorumlusu Doğan, son olarak, "Bu çalışmalar 7 ay gibi sözleşmesi var. 140 kişilik ekiple sahada çalışarak, en geç bir yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Bitiminde ise Aliağa’dan Manisa’ya gaz verilmeye başlanacak” dedi.  
2006 yılında, Balıkesir-İzmir doğalgaz hattının Manisa üzerinden geçmesiyle, Manisa da doğalgazdan nasiplenmişti. Bu doğalgaz hattı Manisa’ya yeterli gelmeyince, ikinci bir hat için çalışmalara başlandı.

HABER
TURAN IŞIK

2006 yılında getirilen doğalgaz hattı bölgeye yeterli gelmeyince, ikinci bir hat İzmir’in Aliağa ilçesindeki Petkim’den verilmesi için çalışmalar başlatıldı. 38 kilometrelik yeni hat çekilmesi için çelik borular getirildi.



ÇELİK BORULAR OSMANİYE DEN GETİRİLİYOR
Saha sorumlusu Hasan Doğan, Manisa’ya getirilecek olan ikinci doğalgaz hattıyla ilgili yaptığı açıklamalarında şu bilgileri verdi; “Osmaniye’deki fabrikadan 36 inçlik 1 metre çapında çelik borular Muradiye yakınlarında bulunan istasyona getirilmeye başlandı. Muradiye Mahallesi Bağyolu üzerinde bulunan doğalgaz ana dağıtım istasyonu yanına, ikinci bir istasyon yapılacak. Buradan itibaren, mevcut hata 10 metre paralelinde ikinci bir hat çekilecek ve borular Aliağa’ya kadar döşenecek."


 DOĞALGAZ HATTI 7 AY DA TAMAMLANACAK
Saha sorumlusu Doğan, son olarak, "Bu çalışmalar 7 ay gibi sözleşmesi var. 140 kişilik ekiple sahada çalışarak, en geç bir yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Bitiminde ise Aliağa’dan Manisa’ya gaz verilmeye başlanacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.