MEHMET YUMRUKAYA; “SAYIN GÜVENÇER KONSERLERİMİZİ SONUNA KADAR İZLEYEN İLK VALİ”

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 11:33, Güncelleme: 28.11.2016 - 11:33
 

MEHMET YUMRUKAYA; “SAYIN GÜVENÇER KONSERLERİMİZİ SONUNA KADAR İZLEYEN İLK VALİ”

Manisa Musiki Derneği’nin Kültür Merkezi Lale Salonu’nda verdikleri ‘24 Kasım Öğretmenler Günü ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma’ konserinin ardından dernek yeni çalışmalarına başladı. Manisa’da çok ses getiren konserlerini anlatan Dernek Başkanı Mehmet Yumrukaya, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e de teşekkür etmeyi unutmadı.
Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Manisa Musiki Derneği Korosunun verdiği konser konukların büyük beğenisi aldı.  Konser sırasında yaşanan küçük aksaklıklara rağmen verilen konser unutulmaz anlar yaşattı. Hülya Tuna’nın ‘Sesimde Şarkısı Aşkın’ eserini seslendirirken yaşadığı mikrofon probleminin ardından konu ile ilgili koro arkadaşına destek olan  Dernek Başkanı Mehmet Yumrukaya; ‘Sizler amatör bir topluluksunuz. Yaşanılan mikrofon arızası giderildikten sonra şarkınızı tekrar okusaydınız, salon size eşlik ederdi ama olsun nazar değdi üzülmeyelim’ diye konuşarak, sanatçının her ortamda her şarta hazır olması gerektiğini anlattı. TEŞEKKÜR ETTİ Anlamlı bir günde verdikleri konserin ardından aldıkları tebrik ve beğenileri aktaran Yumrukaya kendileri için çok özel bir durumun yaşandığını da belirtti. Bugüne kadar  konserlerini sonuna kadar izleyen bir vali olmadığını dile getiren Mehmet Yumrukaya, “Bugüne kadar 18 yıldır Manisa’da konserlerimiz devam ediyor. Konserlerimize bir çok dönemin valisi katıldı. Valimiz Mustafa Hakan Güvençer gibi konserlerimizi sonuna kadar izleyen  bir valimiz hiç olmamıştı. Kendisine sizin huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca derneklere gösterdiği ilgi ve oda tahsisi sebebiyle de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na da teşekkürü borç biliyoruz. Konser sırasında yaşanılan bazı küçük aksaklıkların ve ses sisteminde çalışan arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli davranmalarını de rica ediyoruz’diyerek, Musiki Derneği’nde faaliyet gösteren saz ve koro ekibini tebrik etti.        
Manisa Musiki Derneği’nin Kültür Merkezi Lale Salonu’nda verdikleri ‘24 Kasım Öğretmenler Günü ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma’ konserinin ardından dernek yeni çalışmalarına başladı. Manisa’da çok ses getiren konserlerini anlatan Dernek Başkanı Mehmet Yumrukaya, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e de teşekkür etmeyi unutmadı.

Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Manisa Musiki Derneği Korosunun verdiği konser konukların büyük beğenisi aldı.  Konser sırasında yaşanan küçük aksaklıklara rağmen verilen konser unutulmaz anlar yaşattı. Hülya Tuna’nın ‘Sesimde Şarkısı Aşkın’ eserini seslendirirken yaşadığı mikrofon probleminin ardından konu ile ilgili koro arkadaşına destek olan  Dernek Başkanı Mehmet Yumrukaya; ‘Sizler amatör bir topluluksunuz. Yaşanılan mikrofon arızası giderildikten sonra şarkınızı tekrar okusaydınız, salon size eşlik ederdi ama olsun nazar değdi üzülmeyelim’ diye konuşarak, sanatçının her ortamda her şarta hazır olması gerektiğini anlattı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Anlamlı bir günde verdikleri konserin ardından aldıkları tebrik ve beğenileri aktaran Yumrukaya kendileri için çok özel bir durumun yaşandığını da belirtti. Bugüne kadar  konserlerini sonuna kadar izleyen bir vali olmadığını dile getiren Mehmet Yumrukaya, “Bugüne kadar 18 yıldır Manisa’da konserlerimiz devam ediyor. Konserlerimize bir çok dönemin valisi katıldı. Valimiz Mustafa Hakan Güvençer gibi konserlerimizi sonuna kadar izleyen  bir valimiz hiç olmamıştı. Kendisine sizin huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca derneklere gösterdiği ilgi ve oda tahsisi sebebiyle de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na da teşekkürü borç biliyoruz. Konser sırasında yaşanılan bazı küçük aksaklıkların ve ses sisteminde çalışan arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli davranmalarını de rica ediyoruz’diyerek, Musiki Derneği’nde faaliyet gösteren saz ve koro ekibini tebrik etti.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.