MİNİK HASAN’IN YAŞAM SAVAŞI YAŞAMASI O PARAYA BAĞLI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2017 - 09:33, Güncelleme: 18.04.2017 - 09:33
 

MİNİK HASAN’IN YAŞAM SAVAŞI YAŞAMASI O PARAYA BAĞLI

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Kalem ailesi, 1 yaşındaki oğulları Hasan’ı yaşatma mücadelesi veriyor. Hasan için gerekli miktar para bulunamazsa hayatını kaybedecek.
HABER ASUDE ONAR Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Kalem ailesinin 1 yaşındaki bebekleri Hasan rahatsızlandıktan sonra Ege Üniversitesi’ne götürüldü. Minik Hasan için kalp rahatsızlığı teşhisi koyuldu. Acılı aile, şimdi ameliyat ve kalp pili için yardımseverlerden destek bekliyor. Hasta oğlu için devletin kendilerine destek çıktıklarını ama maalesef ki yetmediğini belirten çaresiz baba Temel Kalem; “Devletimizden Allah razı olsun. İhtiyacımızın yüzde 80’inini karşılıyor ama ihtiyaçlarımız 15 bin Euro tutuyor ve devlet 10 bin Euro’sunu veriyor. Bizim oğlumuzu kurtarmamız için 5bin Euro’ya daha ihtiyacımız var.Lütfen bizim sesimizi duyun.” diyerek uzatılacak bir yardım eli bekliyor.  
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Kalem ailesi, 1 yaşındaki oğulları Hasan’ı yaşatma mücadelesi veriyor. Hasan için gerekli miktar para bulunamazsa hayatını kaybedecek.
HABER
ASUDE ONAR

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Kalem ailesinin 1 yaşındaki bebekleri Hasan rahatsızlandıktan sonra Ege Üniversitesi’ne götürüldü. Minik Hasan için kalp rahatsızlığı teşhisi koyuldu. Acılı aile, şimdi ameliyat ve kalp pili için yardımseverlerden destek bekliyor. Hasta oğlu için devletin kendilerine destek çıktıklarını ama maalesef ki yetmediğini belirten çaresiz baba Temel Kalem; “Devletimizden Allah razı olsun. İhtiyacımızın yüzde 80’inini karşılıyor ama ihtiyaçlarımız 15 bin Euro tutuyor ve devlet 10 bin Euro’sunu veriyor. Bizim oğlumuzu kurtarmamız için 5bin Euro’ya daha ihtiyacımız var.Lütfen bizim sesimizi duyun.” diyerek uzatılacak bir yardım eli bekliyor.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.